Susana Garcia

Me një diplomë në Reklamim, ajo që më pëlqen më shumë është të shkruash. Përveç kësaj, më tërheq gjithçka që është estetikisht e këndshme dhe e bukur, prandaj unë jam adhuruese e dekoreve, modës dhe trukeve të bukurisë. Unë jap këshilla dhe ide për t'i bërë ato të dobishme për njerëzit e tjerë.