Zucchini dieusian ku ratatouille sareng hayam

Zucchini dieusian ku ratatouille sareng hayam

Dinten Minggu urang bagikeun ku anjeun resep pikeun Hayam sareng almondNaha anjeun émut ka anjeunna? Kiwari, urang ngajukeun cara sanésna, sapertos kitu, pikeun ngasupkeun hayam kana menu anjeun dina cara anu aslina. Sareng ieu anu zucchini boneka ratatouille sareng hayam aranjeunna katingali saé dina méja naon waé.

Ieu mangrupikeun salah sahiji resep anu lebet kana panon anjeun berkat presentasi na. Resep anu anjeun tiasa ngarobih kana resep vegan kantun ganti hayam ku protéin asal tutuwuhan sapertos tahu, témpé, heura ... pilih anu paling anjeun resep!

Nyiapkeunana sanaos sigana rumit pisan saderhana. Sareng upami urang resep naon-naon ngeunaan dirina, éta téh didieu sadayana didahar, tong nyangka yén zucchini mangrupikeun wadah anu ngan saukur ngandung eusian. Balokna dipanggang sahingga lemes sareng tiasa didahar.

bahan

  • 1 zucchini ageung
  • Minyak zaitun tambahan
  • Sal
  • Lada
  • 1 bawang dicincang
  • 1 cabé bel héjo, dicincang
  • 1/2 lada bel beureum, dicincang
  • 1 tomat asak
  • 2 péso dada hayam kandel, dicincang
  • Kéju parut

Step by step

  1. Potong zucchini kana silinder sareng kosongkeun aranjeunna, nyayogikeun bubur. Tempatkeun silinder dina piring anu aman dina oven, usum, girimis ku minyak zaitun sareng bakar dugi ka lemes tapi bentukna tetep. Bisi kuring éta 20 menit dina 180ºC
  2. Samentawis éta, dina panci anu nganggo dua sendok minyak tumis bawang sareng cabé salami 10 menit.
  3. Waktos kalangkung, ngasupkeun daging zucchini dadu sareng masak 5 menit deui.

Zucchini dieusian ku ratatouille sareng hayam

  1. Saatos tambahkeun tomat dadu sareng masak dina panas sedeng-handap salami 15 menit.
  2. Ngamangpaatkeun éta 15 menit kanggo rendang hayam, upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta, bancikeun na tumis kana panci dina panas sedeng-luhur.
  3. Campur hayam sareng sésana bahan tina keusikan sareng cadangan.
  4. Nalika silinder zucchini lembut, eusian aranjeunna sareng tambahkeun kéju parut sakedik di luhur.
  5. Balikkeun aranjeunna kana oven dugi ka kéju parantos lebur.
  6. Ngawula ka zucchini dieusian ratatouille sareng hayam panas.

Zucchini dieusian ku ratatouille sareng hayam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.