Tren anyar ti Purificación García pikeun usum panas

Tren Purificación García pikeun usum panas

Di tengah usum salju kami mendakan sawangan leutik tina anu ayeuna kumpulan Purificación García. Kumpulan SS21 anu lega pisan diantara anu anyarna kami mendakan tilu tren anyar perusahaan. Naha anjeun tiasa nebak naon éta tina gambar sampul?

Anjeun panginten ditebak aranjeunna. Anu mimiti ngagaduhan warna salaku protagonisna; khususna, warna jeruk jero. Anu sésana ngarujuk kana dua jinis cetakan: cetak belang sareng cetakan botani atanapi kembang. Tilu tren anu kitu, sanés ngan ukur hiji-hijina dina kumpulan anyar perusahaan Spanyol.

The Oranyeu

Heran upami mendakan jeruk anu dibéntangan dina kumpulan Purificación García. Kami mendakan di potongan kalayan print artistik sapertos baju midi lipit tanpa lengan sareng kaos panjang ngalir sareng lapel, saku ageung tambahan sareng celah sisi. Tapi ogé dina papakéan polos sapertos jaket anu teu terstruktur kalayan garis ribed ageung sareng pinggiran atanapi jaket kulit palsu. Pakéan anu perusahaan henteu ragu ngagabungkeun sareng anu bodas sanés.

Tren Purificación García pikeun usum panas

Garis-garisna

Garis horisontal sareng vertikal, garis ipis sareng kandel ... Béda jinis belang menonjol di antara kabaruan tina Purificación García. Nanging, sadayana, bagikeun hiji ciri anu sami, Éta ditampilkeun hideung bodas. Kalayan cetak ieu, anjeun bakal mendakan baju anu diobaran, calana panjang lempeng sareng jaket dua kali dina katun pangaruh madu sareng pipa. Sanaos panginten rok rok midi sareng jaket katun kalayan garis-garis horizontal anu paling narik perhatian anjeun.

Tren Purificación García pikeun usum panas

Sidik kembang

Kahiji botani, caang sareng warna-warni. Kembang kadua warna hideung bodas sareng warna konéng. Naha anjeun parantos gaduh karesep anjeun? Balon motong jas lombang dina nilon ditinju sareng garis leher buleud sareng baju Midi di crepe grained kalayan leungeun baju pondok puffed sareng rok potongan balon mangrupikeun potongan favorit kami kalayan cetakan botani.

Diantara anu nganggo cetakan kembang hideung bodas Kami hususna keuna ku pakéan garis lempeng pondok sareng calana panjang, duanana dina crepe kalayan detil pipa anu kontras. Sanaos kami henteu hoyong liren nyebatkeun jaket bomber sabab tiasa janten sekutu anu hébat pikeun ngalengkepan baju anu bénten pisan dina usum panas.

Naha anjeun resep usulan Purificación García pikeun usum panas?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.