Tip praktis pikeun nyumputkeun botak anu sakuduna anjeun terang

Nyumput botak

Rambut rontok mangrupikeun salah sahiji masalah anu disanghareupan ku seueur jalma. Éta sababna aya seueur pilihan anu urang tiasa tiasa nyumputkeun botak ku cara anu langkung praktis sareng éta nunjukkeun sakedik kirang. Silih ningali ku rambut deui sok aya hal anu ningkatkeun harga diri sareng dinten ayeuna urang bade ngahontalna.

sanajan alopecia langkung sering di aranjeunna tibatan di aranjeunna, Leres waé aya sabab anu béda-béda sabab urang kudu nyanghareupan éta. Janten, éta salawasna langkung saé dicekel ku solusi anu parantos aya. Naha anjeun hoyong terang perkawis naon?

Sumputkeun botak: cukuran anyar

Sanaos sigana rada kontradiktif, éta henteu seueur. Kusabab upami urang nyarioskeun rambut rontok, leres henteu teras-terasan kajadian di sadaya daérah. Ieu nyababkeun éntri janten sakedik langkung jero atanapi panginten dina luhur sirah atanapi 'makuta'. Kituna, henteu sapertos nyobian nyukuran cukuran anyar anu langkung rata. Potongan volume, sareng lapisan sareng poni nalika dimungkinkeun, mangrupikeun alternatif anu saé. Volume pikeun rambut sakedik langkung pondok ogé disarankan, sabab éta bakal ngajantenkeun pangaruh optik ngagaduhan langkung rambut.

Trik pangsaéna pikeun nyumputkeun tikét

Mikrofér kapilér

Utamana nalika urang nyarioskeun rambut anu langkung pondok, ieu mangrupikeun salah sahiji solusi anu pangsaéna. Mangrupikeun salah sahiji solusi gancang anu ngantepkeun urang ku hasil anu cukup penting. Urang tiasa nyarios éta Mangrupikeun jenis bubuk anu didamel tina keratin sareng éta ogé bakal anut, janten gampang pisan nempatkeunana. Leres pisan yén bakal aya produk beberesih, sapertos semprot, anu bakal mastikeun kaawetanana dina buuk, utamina upami rada kaanginan atanapi anjeun hoyong nganggona langkung lami. Langkung saé konsultasi sareng spesialis sabab upami anjeun sering ngagunakeunana, éta tiasa masihan anjeun bérés berminyak dina rambut anjeun. Mangrupikeun solusi samentawis anu sampurna pikeun ningali anjeun deui nganggo rambut.

Papanjangan

Nalika urang masih henteu rontok rambut anu cukup jelas, urang tiasa teras nganggo panyambung. Utamana kusabab aranjeunna idéal pikeun tiasa nyumputkeun rambut anu pangsaéna sareng masihan finish anu langkung alami sareng voluminous, sapertos anu urang resep. Sakumaha anjeun terang, aya sababaraha jinis ekstensi anu anjeun tiasa mendakan. Sababaraha diantarana tiasa dianggo pikeun waktos anu lami sareng anu sanésna bakal ditunda atanapi dipiceun nganggo jinis jepit rambut.

Tips pikeun botak

Garis mikro

Sacara umum, leres yén anu disebut mikro-garis digunakeun pikeun masihan sentuhan polumeu kana bagian luhur sirah. Supados anjeun henteu perhatoskeun yén aya leungitna rambut. Kusabab ieu ogé tujuan pikeun pilihan sakumaha alami sapertos anu urang carioskeun dina waktos ayeuna. Salian nyumputkeun botak, urang ogé kedah nyebatkeun yén anjeun tiasa nganggo saminggu-minggu atanapi bulan, Janten mangrupikeun salah sahiji kaunggulan hébatna tibatan solusi anu sanés. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah naroskeun di salon kageulisan anjeun anu biasa sareng anjeun bakal ngaraoskeun hasilna kusabab malahan angin moal tiasa nganggo éta.

Ngadamel rambut

Ngan pikeun momen anu khusus, urang ngagaduhan makeup rambut. Ieu ngajantenkeun sampurna pikeun nyumputkeun 'makuta' atanapi ngajantenkeun akarna rada lega, anu nyababkeun urang ningali diri ku langkung rambut atanapi pamit botak. Dinten ieu kami ngagaduhan sababaraha pilihan, tina anu dilarapkeun sareng bolu baseuh saolah-olah makeup makeup, pikeun nyemprotkeun bérés. Aya sadayana nuansa, janten teu sesah milih anjeun sareng éta ogé dijual di supermarket, sareng pewarna. Pilihan mana anu anjeun milih?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.