Tip sareng trik pikeun ngeusian bumi kalayan énergi positip

Eusian imah ku énergi positip

Imah anjeun mangrupikeun kuil perdamaian anjeun, tempat dimana anjeun mendakan istirahat fisik sareng mental anu anjeun peryogikeun unggal dinten. Atanapi sahenteuna, éta kedah kumaha. Sanajan kitu, dina loba kasempetan urang ngantep imah pinuh ku clutter, ku hal-hal anu ngahasilkeun noise visual, éta nyegah eta moments sésana ti keur bener éféktif. Naha anjeun kantos bobo sareng ngaraos yén aya anu ngahalangan anjeun bobo kalayan damai?

Ieu mungkin nu boga hal di imah nu eusian eta kalawan énergi goréng, éta hal gampang, éta kajadian ka loba jalma sarta tanpa malah keur sadar eta. Tapi ngarobah éta mungkin, kalawan sababaraha tip sarta trik kawas nu urang ninggalkeun anjeun di handap, anjeun tiasa ngeusian imah kalawan énergi positip. Mimitian ayeuna kalayan parobahan sareng pas Anjeun bakal aya bewara nu imah anjeun leuwih welcoming jeung nu ngarasa happier di jerona.

Kumaha ngeusian imah ku énergi positip

Henteu kedah janten spiritual pisan pikeun ngaraosan énergi négatip, anjeun ngan ukur kedah ningali kaayaan anjeun nyalira nalika anjeun di bumi. Di kantor, dina lingkungan stres, éta normal janten waspada, stress, komo moody. Tapi di bumi, di tempat dimana anjeun kedah istirahat sareng milari karaharjaan otentik, henteu normal pikeun gaduh wanda goréng éta. Iwal mun jelas aya faktor éksternal anu ngabalukarkeun éta.

Dina basa sejen, hese leumpang ngaliwatan panto imah jeung sacara harfiah ninggalkeun masalah jeung worries luar. tapi enya anjeun bisa nyieun sababaraha parobahan di jero imah Éta bakal ngabantosan anjeun langkung tenang, ngarasa langkung katenangan sareng énergi positip di bumi anjeun.

Dianggo dina urutan jeung beberesih imah

Sigana atra, tapi meresihan imah dina loba kasus hiji hal anu kudu complied kalawan. Ieu hiji deui tina tugas tedious nu kudu dipigawé dina urutan ulah hirup goréng. Tapi éta teu bener, sabab cara anjeun boga imah anjeun ditarjamahkeun kana kumaha batin anjeun. Éta panasaran, tapi ku ningali imah jalma anjeun tiasa diajar seueur ngeunaan kapribadianna. Anu tungtungna hartosna anjeun tiasa ningkatkeun wanda anjeun gumantung kana kumaha anjeun gaduh bumi anjeun.

diajar mikaresep a beberesih leuwih sadar. Mimitian leutik, pilih kamar sareng unggal dinten ngahaturanan diri pikeun ngaluarkeun sadayana, ngaleungitkeun naon anu henteu dianggo deui sareng milari tempat anu saé pikeun hal-hal anu ngajantenkeun anjeun bahagia. Nalika anjeun ningali bumi anu langkung jero, langkung teratur, anjeun bakal mimiti ngaraos kumaha lingkungan dipinuhan ku énergi positip.

Rincian leutik anu ngeusian bumi kalayan énergi positip

Numutkeun téori Feng Shui, énergi anu saé disebarkeun di kamar mandi sareng tiasa janten salah sahiji kamar anu paling négatip di bumi. Kalayan parobihan leutik anjeun tiasa ngarobih geter éta. Anjeun ngan ukur kedah mastikeun detil sapertos, tutup wc, panto ditutup, pipana beresih jeung elemen nu nyadiakeun well-mahluk, kayaning lilin aromatik.

Cahaya mangrupikeun sumber énergi positip

Dina lampu mangrupakeun konci pikeun vibrations alus, éta salah sahiji sumber alam greatest énergi positip sarta Anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta ku nyieun parobahan leutik dina hiasan Ti imah. Teundeun jati meh diorientasi kana lampu, sofa contona, wewengkon bacaan leutik deukeut jandela. Mangpaatkeun jandéla sareng sumber cahaya alami supados bumi anjeun ngeusi énergi anu saé.

Ventilate imah unggal poe

Muka jandéla isuk-isuk, sanajan tiis pisan, mangrupakeun konci pikeun ngarasakeun imah bébas tina énergi goréng. Hayu hawa seger asup ka imah jeung nyokot jauh bau goréng dihasilkeun peuting, hayu pikiran goréng jeung frustrations kaluar jandela. Anggap cahaya panonpoe asup ka imah anjeun sarta impregnate unggal sudut kabagjaan, kabagjaan tur well-mahluk. Ieu mangrupikeun konci pikeun ngadamel parobihan leutik pikeun ngaraosan bumi anu langkung saé sareng bagja.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.