Sagala jinis calana kulit datang deui pikeun usum gugur

Calana pangaruh kulit

Calana mangrupikeun baju bintang anyar sareng kami terang. Leres pisan nalika ngeunaan hawa tiis, lawon ogé robih janten tiasa haneutkeun diri sakumaha anu dipikahoyong. Tapi aya hiji anu henteu leres-leres robih sabab unggal musim anjeunna datang deui sareng kami sareng kami resep pisan: Calana kulit.

Aranjeunna diposisikan salaku salah sahiji papakéan anu diperyogikeun kusabab éta urang bakal nyiptakeun sagala jinis gaya sareng rupana. Sangkan urang tiasa angkat sareng aranjeunna kana waktos anu pangsaéna sadidinten tapi ogé dina wengi. Janten, urang ningali yén éta mangrupikeun baju bintang sareng ayeuna urang ngan ukur kedah adaptasi kana kahirupan urang. Dupi urang mimitian?

Calana diteukteukan kulit

Calana kulit Zara

Aya sababaraha gaya calana anu urang gaduh dina hal tren.. Kusabab sanaos urang parantos terang yén urang resep kana hasil anu masihan lawon sapertos kieu, ayeuna urang kedah ningali kumaha urang tiasa nganggo éta sareng iraha. Éta moal nanaon rumit sareng sadaya pilihan anu toko fashion parantos nawiskeun kami. Maka, toko sapertos Zara sok aya diantara anu pangpayunna milih pikeun salawasna nunjukkeun anu pangsaéna sareng dina hal ieu éta calana lurus.

Henteu ketat teuing sapertos anu urang tiasa bayangkeun tapi ku potongan anu raoseun pisan anu ngamungkinkeun anjeun ngaraos bérés siang sareng momen anu paling istiméwa. Pinggang luhur mangrupikeun prestasi anu hadé pikeun tiasa ngahontal kanyamanan anu urang peryogikeun. Maka, dina hiji sisi, éta mangrupikeun finish anu paling suksés dina musim ieu. Tapi anu sanésna, ogé anu ngagaduhan lolongkrang dina ankle sareng anu ninggali ka kami detail tina kelim atanapi anak panah anu leres ditandaan di daérah payun. Ieu bakal masihan anjeun langkung kaanggunan pikeun tampilan kantor, salaku conto.

Legging kulit palsu

Tanpa ragu, bakal aya waé gaya ngantosan kami sareng sapertos kitu, legging bakal paling istiméwa. Kusabab upami urang mikirkeun éta, éta bakal digabungkeun sareng tampilan anu béda tapi sadayana paling pikaresepeun. Anjeun tiasa milih pikeun nambihan kutang sareng blus, anu duanana dianggo dina musim ieu. Atanapi, tinggal nganggo baju haneut lébar sareng panjang anu tiasa nutupan bagéan awak anjeun. Legging ogé tiasa ditingali nganggo sapatu atanapi sapatu ankle ogé sapatu olahraga. Nyaéta, gumantung kana papakéan luhur anu anjeun pilih, anjeun tiasa ngagabungkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Calana panjang leg dina warna

Calana warna lengkep

Kami parantos ngagaduhan anu dua-kanggo-hiji, sabab sanaos pangaruh kulit anu tilas ditingali dina warna hideung, éta ogé parantos mekar. Janten langkung saé hadéna tiasa ngararasakeun kabaruan sareng penampilan anu gaya. Sanaon warna hideung tiasa ngagabungkeun urang sareng anu sanés, urang moal tiasa ngantepkeun sababaraha warna sapertos beureum. Kusabab urang terang yén éta mangrupikeun salah sahiji anu paling gairah sareng aranjeunna bakal masihan kakuatan pikeun usum salju. Maka kedahna salawasna aya sareng urang. Tangtosna, nyarios ngeunaan nuansa, nada coklat mangrupikeun anu paling dasar pikeun usum anyar ieu.

Janten, anjeun ayeuna tiasa milih antara warna dasar hideung, beureum, coklat sareng pastina anjeun ogé bakal mendakan héjo ganjil. Sadayana bakal aya di sisi anjeun pikeun nyayogikeun anjeun anu pangsaéna pikeun gaya. Dina hal ieu urang tinggaleun ku calana panjang cangkéng salian ti gaduh suku anu lega. Sigana ideu jaman sanés deui deui netep kana tren ayeuna. Maka, anjeun moal tiasa tanpa calana kulit, dimana waé anjeun ningali. Naha baju bintang anjeun dina musim ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.