Rute kastil Loire di Perancis

Kastil loire

Upami anjeun parantos mikirkeun perjalanan salajengna, anjeun moal sono kana sababaraha usulan kami. Aya tempat anu bakal ngajantenkeun kami kagum, sabab éta sigana dicandak tina hiji carita. Rute kastil Lembah Loire di Perancis Éta mangrupikeun salah sahiji situs anu henteu tinggaleun teu paduli. Mangrupikeun salah sahiji rute anu paling romantis sareng luar biasa anu tiasa dilakukeun di Perancis terang daerah anu pinuh ku istana anu kageulisan anu luar biasa.

iraha urang nyarioskeun istana Loire Urang nyarioskeun perkawis konstruksi ieu anu aya di bagian tengah handap jalan Walungan Loire di Perancis tengah. Seueur istana ieu asalna di Abad Pertengahan, diwangun salaku bénténg anu otentik, sanaos chateaux engké ogé didamel, anu dimaksudkeun salaku tempat padumukan pikeun bangsawan. Ayeuna istana ieu mangrupikeun bagian tina Situs Warisan Dunya.

Nyiapkeun kunjungan anjeun

Di daérah Loire Valley urang tiasa mendakan langkung ti limapuluh istana, anu matak hésé ningali sadayana. Éta sababna anu biasana dilakukeun mangrupikeun daptar kalayan istana anu dipikaresep pisan, ngadamel rute pikeun nutupan aranjeunna. Seueur-seueurna aya di antara kota Angers sareng Orleans, janten rute biasana dilakukeun tina hiji ka anu séjén. The wayah pangsaéna nyaéta nalika usum semi sareng usum gugur, nalika cuacana saé, kumargi anjeun henteu ngan ukur tiasa ngan ukur nganjang ka istana, tapi ogé di sakurilingna sareng leuweung, kebon atanapi kebon anggur.

Kastil Sully-sur-Loire

Istana Sully

Kastil abad ka-XNUMX ieu mangrupikeun benteng anu paling saé dianggo siga benteng pertahanan dina perang. Dikurilingan ku moat sareng anjeun tiasa jalan sapanjang jalan na atanapi lebet ka jero ningali kubur Earl of Sully atanapi pigura mariem abad ka-XNUMX.

Kastil Chenonceau

Kastil Chenonceau

Ieu mangrupikeun istana anu paling indah di Loire sareng ogé salah sahiji anu pang populerna. Éta a Kastil abad ka-XNUMX katelah 'istana awéwé' kusabab parobihan anu dilakukeun ku awéwé anu béda-béda dumasar kana waktos. Éta ngagaduhan salah sahiji interior anu paling berkesan sareng kalayan kaéndahan anu hébat di luar kalayan nada bodasna, turrets sareng kebon. Salaku tambahan, koleksi penting lukisan ku seniman sapertos Rubens atanapi Murillo ngantosan urang di jero.

Puri Chambord

Puri Chambord

Ieu istana sanés anu leres-leres populér dimana anjeun kedah milari lawang sateuacanna supados henteu kénging tanpa éta. Raja Francis I nganggona leuweung sakurilingna anu endah pikeun moro tur éta salah sahiji anu panggedéna di Walungan Loire kalayan langkung ti opat ratus kamar. Éta nawiskeun kami conto anu saé pikeun Renaissance Perancis sareng ngagaduhan tangga ageung di jero anu aranjeunna nyarios didesain ku Leonardo da Vinci.

Puri Villandry

Puri Villandry

Kebon anu paling éndah kastil di Loire sigana aya di Castle of Villandry. Kastil ieu diwangun nalika jaman Renaisans sareng ngagaduhan kebon anu saé pisan sareng endah pisan anu mangrupikeun salah sahiji anu paling indah di Perancis. Aranjeunna ngagaduhan desain sareng téma anu béda dina tilu tingkatan teras.

Kastil Chaumont

Kastil Chaumont

Ieu aya dina hal anu paling penting anu urang henteu kedah ponténg. Benteng ieu milik Catherine de Medici na éta diwangun dina abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Éta kastil ageung sareng kebon gaya Inggris sareng karya seni. Éta istana anu cukup dipugar ku menara anu ditandaan ngingetkeun istana dongéng anu biasa. Salaku tambahan, ti teras na anjeun tiasa ningali pandangan panoramik Lembah Loire anu éndah.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.