Ngalelep permanén vs ngalelep Semi-permanén

Pewarna permanén vs semi-permanén

Upami anjeun badé ngawarnaan rambut anjeun pertama kalina, biasana aya sababaraha mamang. Naon anu hadé pikeun ngalelep permanén atanapi semi-permanén? Kami ngagaduhan pilihan pikeun sadaya rasa sareng ku sabab kitu, sakapeung urang henteu terang anu mana anu kedah dipilih. Tapi anjeun teu kedah hariwang sabab dinten ieu kami bakal ngaleungitkeun unggal mamang anjeun.

Parobahan penampilan Aranjeunna imply gaduh mamang ieu, tapi pasti kaputusan anjeun bakal dilakukeun dina sakotéap panon. Kusabab éta bakal salawasna gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong pikeun rambut anjeun. Anjeun bakal ningali yén pewarna permanén sareng semi-permanén gaduh kaunggulan. Panggihan mana anu anjeun peryogikeun!

Naon pewarna permanén?

Ngaranna sorangan parantos nyarios sareng éta, warnana bakal tetep dina rambut anjeun langkung lami. Naon anu dilakukeun ku ngalelep permanén nyaéta mimiti nyapu pigmén alami rambut lajeng deposit warna anyar dina serat bulu, penetrating cuticle ambéh robah dina nada permanén. Krim oksigén anu dianggo tiasa tina nilai anu béda-béda, gumantung kana nada rambut anu badé dihontal.
Prosedur ieu ngarusak rambut langkung seueur, sareng karusakan ningkatkeun warna anu langkung hampang anu dituju. Ngawarnaan permanén dipigawé dina kasus dimana nada euyeub tur vibrant ditéang, kitu ogé iraha ngawarnaan buuk abu. Kusabab hatur nuhun kana jinis pewarna ieu, éta ngajamin warna pikeun waktos anu langkung lami sareng sapertos kitu, cakupan anu langkung ageung. Janten éta mangrupikeun pilihan permanén tapi anjeun salawasna tiasa milih antara nuansa anu béda-béda, anu ngajantenkeun éta diperyogikeun pisan.

Bedana antara pewarna permanén sareng semi-permanén

Naon pewarna semi-permanén?

Pewarna semi-permanén langkung lemah sareng henteu ngaleungitkeun pigmén alami rambut anjeun, janten langkung agrésif.. Anu dilakukeun ku produk ieu nyaéta nutupan rambut nganggo warna, anjeun kedah nganggo nada alami anu sami atanapi langkung poék sabab éta henteu gaduh kamampuan pikeun ngaringankeun rambut. Sabaraha lami warna rambut semi-permanén? Warnana langkung lami tibatan dina pewarna permanén, kumargi saatos 28 nyeuseuh éta leres-leres leungit. Peryogi dicatet yén produkna masih dina rambut, anu mana anu jauh nyaéta warnana, éta sababna buuk tiasa karaos langkung kandel (sareng langkung sesah) kalayan aplikasi anu teras-terasan.

Éta dituduhkeun pikeun nalika anjeun hoyong robih halus sareng ngawarnaan rambut kulawu, tapi éta henteu kuat pikeun nyayogikeun lengkep. Éta umumna produk bébas amonia, janten awéwé hamil tiasa ngagunakeunana. Ngarusak serat rambut kirang Jeung nalika bulu tumuwuh, euweuh béda dicirian antara akar jeung buuk heubeul.

kelir kelir

Beda utama nyaéta dina durasi masing-masing. Kusabab permanén tahan langkung lami, sabab warnana ngan saukur tiasa terang sakedik tapi nada bakal tetep aya dina rambut urang. Sedengkeun semi-permanén bakal luntur ku cuci, sakumaha urang disebutkeun saméméhna. Tangtosna, éta ogé kedah disebatkeun yén bédana anu sanés nyaéta yén anu terakhir langkung hipu sareng rambut tibatan anu baheula. Semi-permanén biasana henteu ngandung amonia sareng ieu ngajantenkeun aranjeunna langkung ngajaga rambut urang.

Ayeuna anjeun ngan kedah milih antara naha anjeun hoyong perobahan jangka panjang atanapi panginten anu langkung radikal anu henteu lami teuing. Bakal aya jawaban kana patarosan naha milih hiji atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nereix320 cenahna

    Upami kuring ngagaduhan rambut coklat poék, naha kuring tiasa ngalelep éta nganggo warna biru semi-permanén warna biru ngora, atanapi naha bakal katémbong teuing yén kuring gaduh warna hideung? Abdi tiasa ngalelep sorangan sareng henteu teuing diperhatoskeun yén warna biru ieu, langkung ti naon waé nyaéta nyamur diri sareng terang naha éta cocog sareng kuring ...