Pendakan Bloom, kumpulan SS21 tina Compañía Fantástica

Kumpulan SS21 tina Compañía Fantástica

Sababaraha minggu kaliwat saprak Teguh pantun Spanyol Compañía Fantástica nampilkeun panerbitna anu anyar, tapi kami henteu ngagaduhan kasempetan dugi ka ngabagi éta sareng anjeun. Éditorial anu ngundang urang optimisme ngalangkungan warna sareng pola.

Bloom, éta nami kumpulan SS21 énggal ti Compañía Fantástica. Ngaran anu teu tiasa langkung pantes. Sareng éta sungut fashion ngajukeun urang usum semi-usum panas kembang sareng buah ieu nyetak warna cerah sareng haneut.

kelir

Mekar mangrupikeun ledakan warna, sabab usulan firma condong. Nanging, sok aya warna anu menonjol ti anu sanés sapertos dina kumpulan ieu. biru, konéng sareng beureum. Di tukang, héjo, jeruk sareng pink ngalengkepan palette warna anu riang sareng cerah sampurna pikeun usum panas.

Kumpulan SS21 tina Compañía Fantástica

Pola na

Sidik Perusahaan Hebat sok pikaresepeun. Dina kempelan ieu menonjol, saur kami, sidik sardén sareng anu ngagaduhan motif buah. Marengan klasik ieu sapertos kembang, belang sareng motif geometri sanésna dina latar tukang, umumna bodas.

Kumpulan SS21 tina Compañía Fantástica

Paporit urang

Urang bogoh ka pakéan flared pondok kalayan ruffles dina dada anu niron Kerah XXL anu urang bakal nyarios pisan dina musim ieu. Tapi henteu langkung ti baju kaos Palasik tina sungut anu pikaresepeun dina usum panas.

Diantara monyét, urang moal tiasa nyandak panon tina desain panjang ku awak sarang lebah sareng baju kembung. Sareng diantara calana na kami hoyong nyorot jelema ku cangkéng luhur sareng pinggel elastis. Aranjeunna pakean anu narik panon sanaos henteu langkung penting tibatan dasarna: calana ankle, kaos oblong sareng jaket rajutan anu alus.

Naha anjeun resep desain Compañía Fantástica?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.