Haneut jeung nyaman katingal keur poé coldest

Haneut jeung nyaman katingal

Minggu ieu seueur urang kaserang hawa usum tiis anu handap. Sareng pikeun nyanghareupan aranjeunna kami kedah nyandak sarung tangan, syal sareng topi kaluar tina lomari; asesoris nu nepi ka ayeuna urang kungsi teu diperlukeun. kami geus dijieun kawas kieu katingal panas tur nyaman keur poé coldest kawas nu urang némbongkeun Anjeun.

nalika tiis pencét sareng salju atanapi hujan sigana ngalengkepan skenario usum tiris, anu paling urang pikahoyong nyaéta ngagem hiji hal anu henteu ngan ukur ngajaga urang haneut, tapi ogé nyaman supados urang tiasa ngalih kalayan aman. Kami nganggo calana wol, jumper beuheung tinggiSapatu keuneung rendah...

Dasar pikeun tiis

nu wol, cashmere jeung knitwear aranjeunna janten sekutu hébat pikeun nyanghareupan poé coldest taun. Sareng tandem anu diwangun ku calana, baju haneut sareng jaket panjang, anu paling populér, sanaos aya pengecualian.

Haneut jeung nyaman katingal

Dina poé tiis ieu, asesoris nyandak saloba prominence salaku baju sorangan. Topi jeung berets mantuan kami tetep sirah urang haneut, sanajan aranjeunna XXL scarves jeung shawls pelengkap nu taya sahijieun sigana poho. Dina kelir lampu aranjeunna rada trend.

Haneut jeung nyaman katingal

Lamun urang ngobrol ngeunaan sapatu, sapatu low aranjeunna bagikeun prominence kalayan maranéhanana kalayan heels sedeng. Anu mimiti nyaéta paporit dina hujan, hujan es atawa poé salju, nalika lanté leueur ngajak anjeun bet dina sapatu lemah sareng Soles karét. Tapi anu terakhir henteu ngaleungit, khususna dina lingkungan profésional anu tangtu.

Aya asesoris séjén nu teu katempo tapi aya. The kaos kaki wol atanapi termal, contona, éta low atawa sapatu mantuan kami tetep suku urang haneut. Atawa tights kandel, sampurna dina kombinasi kalayan pakéan knitted panjang, contona, sarta sapatu jangkung.

Naha anjeun nanganan dinten anu tiis? Naha anjeun resep nyandak sadaya artileri beurat tina lomari pikeun nyiptakeun penampilan anu panas sareng nyaman sapertos kieu?

Gambar - @zinafstylevibe, @mengbal, @patriciawirschke, @darjabarannik, @tsangtastic, @solenelara, @indy.mood, @Bunecolat


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.