pai apal gancang kalayan 4 bahan

Gancang Apple Kue

Pikeun nyieun pai apal ieu anjeun ngan bakal butuh 40 menit. 10 menit kahiji anjeun bakal dianggo lajeng oven bakal ngurus sésana. Éta pisan sababna naha urang geus ngaranna eta Gancang Apple Kue tur janten dessert idéal pikeun kunjungan kaduga.

opat bahan, anjeun teu butuh deui! Sareng kamungkinan pisan yén anjeun gaduh sahenteuna tilu bahan ieu dina goah anjeun: apel, mentega sareng gula. Anjeun meureun kudu meuli kaopat: a rectangular puff pastry lambar.

Nyiptakeun kueh ieu henteu ngan ukur gancang tapi ogé saderhana pisan sapertos anu anjeun tingali dina léngkah-léngkah anu kami bagikeun di handap. Na aya teu pira do a mikaresep dessert ieu kalawan a jaba emas Crispy sarta interior pisan amis tur lembut. Cobian!

bahan

  • 1 lambar pastry puff persegi panjang
  • 2 séndok mentega lééh
  • 3 séndok gula beureum
  • 2 apel
  • A ciwit kayu manis (opsional)
  • Gula kawung (opsional)

Step by step

  1. Gulung kaluar puff pastry dina kertas sarua nu asalna dibungkus, nempatkeun eta dina baki baking.
  2. Hurungkeun oven kalawan panas luhur jeung ka handap dina 210ºC jadi warms up bari anjeun nyiapkeun jajan.
  3. Pikeun ngamimitian ngalakukeunana, sikat jeung mentega enteng lembar puff pastry.
  4. Saatos nyebarkeun gula dina tengah lambar, sakumaha anjeun tiasa ningali dina poto, ninggalkeun sahenteuna 1,5 sentimeter bersih sabudeureun edges.

Gancang Apple Kue

  1. Mesek apel, potong keureut ipis jeung nempatkeun eta dina luhureun gula, rada mounded hiji di luhur lianna.
  2. Sakali parantos, sprinkle jeung ciwit tina kayu manis.
  3. Teras nutup adonan, péngkolan bagian adonan bersih leuwih apel.
  4. Rék sikat beungeut kalayan mentega sareng tusuk nganggo garpu di sababaraha tempat sateuacan dibawa ka oven.
  5. Panggang salila kurang leuwih 25 menit atanapi dugi ka puff pastry janten emas.
  6. Candak kaluar tina oven, taburan gula kawung sarta ngantep éta diuk pikeun sababaraha menit saméméh porsi atawa anjeun bakal kaduruk!

Gancang Apple Kue


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.