Toñy Torres

Milarian versi anu pangsaéna pikeun diri kuring, kuring mendakan yén konci pikeun hirup anu séhat nyaéta kasaimbangan. Utamana nalika kuring janten indung sareng kedah nyiptakeun deui gaya hirup kuring. Ketahanan salaku konsép kahirupan, adaptasi sareng diajar anu ngabantosan kuring unggal dinten ngaraos langkung saé dina kulit kuring sorangan. Kuring sumanget ngeunaan sagala rupa buatan tangan, pantun sareng kageulisan anu marengan kuring dina poé ka poé. Nulis mangrupikeun karep kuring sareng sababaraha taun, profési kuring. Gabung sareng kuring sareng kuring bakal ngabantosan anjeun milarian kasaimbangan anjeun pikeun hirup anu séhat sareng séhat.