Naon anu kedah ditingali di kota Wina

Istana Schonbrunn

Wina mangrupikeun kota anu monumental sareng elegan, kalayan daya tarik sareng kaindahan anu matak matak sadayana pengunjung anu ngalangkunganana. Ibukota Austria pikaresepeun urang ku wangunan bersejarah, juru sareng cafe na. Upami anjeun resep ka sadaya kota Éropa, pastina anu ieu moal ngantepkeun anjeun teu paduli, sabab éta ngagaduhan pesona lami dicampur sareng sentuhan artistik anu anyar anu dihirupkeun dina sagala sudut sareng juru na.

La Kota Wina mangrupikeun tempat anu pantes didatangan. Kami bakal ningali tempat-tempat menarik utama na, tapi sapertos kota-kota mana waé anjeun kedah ngantepkeun diri nyalira nganjang ka unggal juru upami tiasa, sabab urang tiasa teras-terasan milarian rohangan anu luar biasa. Hayu diri anjeun kabawa ku pesona hébat Wina dina lalampahan anjeun salajengna.

Istana Schönbrunn

Este istana katelah Versailles of Wina, sareng éta henteu kirang ku penampilan na anu elegan. Istana ieu diwangun dina abad ka-XNUMX dina tempat pondok moro. Dina waktosna éta bakal janten tempat usum panas kulawarga kaisar dugi ka akhir monarki di awal abad ka-XNUMX. Tempat anu ogé tempat dimana Permaisuri Sissi anu terkenal aya. Wisata istana anu dipandu tiasa dipesen janten anjeun henteu sono nanaon di kamar anjeun, ngaraosan kebon manikur ieu, sareng kéngingkeun tiket ningali Museum Kaisar Kaisar di gigireun istana.

Karaton Hofburg

Karaton Hofburg

Lokasina di pusat kota anu bersejarah kami mendakan istana sanés anu kedah didatangan, Istana Hofburg. Éta langkung ti genep abad ka padumukan kulawarga karajaan Habsburgs. Di jero istana anjeun tiasa nganjang ka apartemen kaisar anu lami, musium sareng kapel. Museum Sisi, khusus pikeun kahirupan permaisuri terkenal atanapi pérak pengadilan, khususna matak narik ati.

Perpustakaan Nasional Austria

Perpustakaan Nasional Austria

Diwangun dina abad ka-XNUMX Tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun salah sahiji perpustakaan bersejarah anu paling indah di dunya, janten upami anjeun resep jenis rohangan ieu anjeun henteu kedah sono. Di perpustakaan urang tiasa ningali arsitektur gaya barok, patung-patung kuno, kanvas sareng tangtosna kumpulan buku anu ageung pisan.

Opera Wina

Opera d eViena

Opera Wina Nagara mangrupikeun perusahaan opera anu paling terkenal di dunya. Gedong Opera Wina dibuka taun 1869 salaku a Wangunan Renaissance, nampilkeun karya ku Mozart. Di 1945 bom serius ngarusak gedong éta sareng mangtaun-taun pikeun muka deui. Dinten ayeuna kami masih aya dihareupeun simbol otentik kota, gedong sajarah anu penting pisan. Anjeun tiasa ningali gedong ti jero sareng ogé wisata anu dipandu. Salaku tambahan, dimungkinkeun pikeun mésér tikét murah pikeun karya, janten éta kasempetan anu saé.

Naschmarkt

Pasar Wina

Ieu teh pasar anu paling dikenal di sadayana Wina sareng parantos dilaksanakeun ti abad ka-XNUMX. Mangrupikeun pasar anu khas dimana anjeun tiasa mendakan sagala rupa lapak tuangeun. Tempat anu sampurna pikeun ningali kahirupan sadidinten masarakat Wina sareng ngagaleuh tuangeun lokal. Salaku tambahan, aya daérah tuang sareng réstoran sareng kios, ngajantenkeun tempat anu saé pikeun ngeureunkeun sareng nyobian piring anu khas.

Stadtpark

El taman kota, dibuka dina abad ka-XNUMX, mangrupikeun salah sahiji tempat pikeun angkat di Wina. Taman ieu ngagaduhan gaya Inggris, sareng tugu pikeun Johan Strauss atanapi gedong Kursalon. Di taman ieu sakitar 65.000 méter pasagi urang bakal ningali sadaya jinis ruang héjo sareng pepelakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.