Mousse coklat tradisional

Mousse coklat Kanggo anu paling coklat, waktos ayeuna urang badé nyiapkeun a mousse coklat tradisional éta anjeun bisa ngalakukeun di imah. Éta mangrupikeun panganan cuci mulut asli Perancis, nyebar pisan, anu parantos urang tiasa mendakan di seueur tempat.

Dina mousse tradisional henteu dianggo gelatin atanapi naon waé sapertos kitu, sapertos dina resep sanés anu tiasa urang tingali dina internét. Kalayan ukur sababaraha bahan dasar sareng ngadamel meringue sareng bule endog, urang bakal ngahontal tékstur anu lapang sareng bobo anu diperyogikeun pikeun dessert ieu.

bahan:

  • 170 gr. tina coklat poék.
  • 55 gr. tina mantega.
  • 3 endog.
  • 75 gr. gula.

Persiapan mousse coklat:

Urang nempatkeun lebur dina bain-marie cikopi gigireun mantega. Kami aduk teras-terasan sareng nalika ningali yén coklat ampir dilebur, urang pareumkeun panasna. Kami teraskeun ngagaur supados éta réngsé lebur ku panas résidu. Urang cagar sareng ngantep haneut.

Kami misahkeun bule sareng konéng tina endog. Kami nyayogikeun konéng sareng urang kedah ngadamel meringue sareng bule.

heula, Kami ngarakit bule endog dugi kaku diteunggeulan ku rod. Dina sababaraha sakumpulan, urang nambihan gula ka bule bari urang ngéléhkeun dugi ka kéngingkeun meringue ngagurilap.

Kami ngalirkeun coklat sareng mentega kana mangkok ageung. Kami ngempelkeun konéng, hiji hiji, kana coklat haneut bari urang ngéléhkeun ku rod. Nalika konéngna diintegrasikeun ogé, urang tambihan meringue sakedik demi sakedik gerakan envolvent. Penting pikeun ngalakukeunana ku cara ieu pikeun ngajaga hawa tina meringue, anu bakal tanggung jawab masihan tekstur mousse.

Sakali sadayana parantos terpadu, urang bagikeun dessert kana gelas masing-masing. Dingin mousse coklat dina kulkas sahenteuna 2 jam sateuacan dilayanan. Éta kedah dikonsumsi dina dinten anu sami anu urang nyiapkeun atanapi ti hiji dinten ka énjing. Nalika nyandak endog atah, éta moal lami sareng anjeun kedah ati-ati pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.