Meatballs dina saos supa creamy

Meatballs dina saos supa creamy

Sabaraha resep bakso anu parantos kami siapkeun di Bezzia? Seueur tapi urang masih gaduh ide pikeun sababaraha deui. bakso ieu di saos supa creamy, contona, béda pisan ti batur nu urang geus disiapkeun. Henteu kusabab bakso, tapi kusabab saosna.

Saos supa creamy mangrupakeun konci pikeun resep ieu. Sarta eta mangrupakeun saos nu teu ngan bisa digabungkeun jeung meatballs tapi kalayan sagala daging beureum. Gampang pisan sareng gancang nyiapkeun sareng katingalina spektakuler. Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa ngalayanan éta kalayan sababaraha kacang ditumbuk di luhur pikeun masihan henteu ngan ukur rasa tapi ogé tékstur. Tapi tambahkeun aranjeunna sakaligus atanapi aranjeunna bakal lemes.

Tapi balik deui ka pangsit. Kami parantos nyiapkeun aranjeunna kalayan resep biasa, kalayan campuran sapi sareng babi. Tapi anjeun ogé tiasa nganggo hayam atanapi tambahkeun kangkung kana campuran sarta aranjeunna bakal hébat. Naha anjeun wani nyobian resep ieu? Upami Sadérék, wartosan kami naon pikir anjeun.

Bahan pikeun 4

Pikeun bakso

  • 400 g. daging cincang (campuran daging sapi sareng daging babi)
  • 1 nyiksikan roti kota lami
  • 100 ml. susu
  • 1 endog, entéh diteunggeulan
  • 1/2 sendok cabe hideung anu anyar digiling
  • Uyah 1 séndok téh
  • 1/4 bawang bodas, dicincang halus
  • 1 bawang bodas bawang bodas, dicincang halus
  • A ciwit tina peterseli garing
  • Minyak zaitun tambahan
  • Tepung

Pikeun saos⠀

  • 1 bawang dicincang
  • 1 siung bawang bodas, kupas⠀
  • 180g suung kaléng (beurat lemes)
  • 250 ml susu ngejat
  • Uyah ⠀
  • Cabé hideung
  • Pala
  • Minyak Zaitun

Step by step

  1. Nyiapkeun meatballs, nempatkeun susu jeung nyiksikan roti dina mangkok, meh soaks ogé.
  2. Teras campur dina mangkok ageung daging minced jeung endog, uyah, lada, bawang, bawang bodas minced, peterseli jeung roti heubeul rada lemes, nepi ka aranjeunna ogé terpadu.

Bakso dina wortel sareng saos apel

  1. Balik nyokot porsi leutik adonan sarta bentuk jeung leungeun kana bakso.
  2. Lajeng ngaliwatan eta ngaliwatan tepung jeung coklat aranjeunna dina minyak panas. Nalika aranjeunna coklat, angkat kana baki nganggo kertas nyerep kanggo ngaleungitkeun kaleuwihan gajih sareng cadangan. Urang kedah ngan coklat aranjeunna, sabab engké aranjeunna bakal bérés didamel dina saos
  3. Ayeuna nyiapkeun saos. Pikeun aranjeunna bubur bawang jeung cengkéh bawang bodas dina casserole nepi ka lemes.
  4. Teras tambahkeun sampo lemes sareng masak sababaraha menit deui.

Meatballs dina saos supa creamy

  1. tungtungna, tambahkeun susu ngejat, a ciwit uyah, lada jeung pala jeung mawa ka kulub a.
  2. Sakali geus ngagolak, mash saos sarta balikkeun deui kana pot. Masak pikeun sababaraha detik supados nyandak konsistensi sareng tékstur anu dipikahoyong.
  3. Rék tambahkeun meatballs, nutupan casserole jeung masak pikeun sababaraha menit dina panas sedeng ambéh meatballs rengse masak.
  4. Ngawula ka meatballs dina saos supa creamy haneut.

Meatballs dina saos supa creamy


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.