Massimo Dutti nampilkeun imah penerbitan anyar SS21: New Edgy

Éditorial Nwe Edgy de Massimo Dutti

Massimo Dutti nembé nampilkeun anu énggal éditor spring-summer 2021. Éditorial anu dina judul New Edgy nawiskeun kami usulan pikeun dinten ka dinten sareng anu dibagi batur diédit ku sungut nu sateuacana komitmen pikeun palét alami, sanaos ku nuansa anu mencolok.

Nalika anjeun ningali heula ka New Edgy, hal anu mimiti narik perhatian anjeun nyaéta kasohor yén pakean tangtu sapertos calana pondok sprei, dasi kaos cetak warna kaos sareng kaos ribbed. Garment dirancang pikeun ngarasakeun usum panas dina kanyamanan.

Palette warna na

Biasa kana éditorial anu langkung konservatif upami ngeunaan warna, éta sapertos palette warna lega pikeun anu perusahaan parantos bet dina ieu. Palét warna anu caang dimana nada nétral digabungkeun sareng anu langkung cerah sapertos jeruk, pink sareng héjo.

Éditorial Édgy Anyar ku Massimo Dutti

Motif Dasi Dye

Di imah penerbitan anu kaseueuran pakean polos, dasi motif dasi henteu diperhatoskeun. Kami resep pisan kaos sareng rok disetél dina warna bodas, coklat sareng biru anu didamel tina katun sareng lawon sutra. Tapi langkungna deui kaos na nganggo nada jeruk sareng pink, didamel tina lawon ramie 100%.

 

Éditorial Édgy Anyar ku Massimo Dutti

Pentingna Massimo Dutti

nu calana pondok monyét beubeur aranjeunna janten pakean penting pikeun Massimo Dutti musim ieu. Dina kelir nétral sipatna serbaguna pisan, tapi, urang moal tiasa ningali mata modél anu aya héjo sareng ungu dina éditorial ieu. Sareng urang resep kana ideu ngahijikeunana sareng kaos sareng jaket dobel.

Knitwear mangrupakeun konci anu sanés pikeun koléksi, khususna rok lipit na puncak tank ribbed. Sareng ieu ogé menonjol kaos oblong atanapi baju kaos anu dijantenkeun jas sareng dina warna sapertos beige atanapi khaki ngagabung sareng sadayana.

Naha anjeun resep usulan énggal ti perusahaan grup Inditex?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.