Latihan tongkat barbel pangsaéna

Latihan barell pikeun tonggong

Kusabab aya seueur latihan urang kedah nyiapkeun awak urang sareng urang terang éta. Tapi dina hal ieu urang nuju nyarios latihan tonggong barbel pangsaéna. Kusabab anjeunna ogé salah sahiji sekutu anu hébat pikeun ngabantosan kami dina unggal gerakan, pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

Tapi upami anjeun masih teu yakin ti mana mimitina, ayeuna waktuna pikeun ngantepkeun diri kabawa ku sababaraha ideu anu urang nunjukkeun. Émut kana éta hal anu pangsaéna nyaéta anjeun nambihan sababaraha rékaman, tapi salawasna gumantung kana kabutuhan anjeun sareng angkat sakedik-sakedik dina hal beurat, kusabab bakal aya waktos kanggo nambihan.

Angkat barell

Mangrupikeun salah sahiji dasar anu saé upami ngeunaan latihan tongkat barbel pangsaéna. Salian ti janten salah sahiji anu paling terkenal sareng éta nyaéta anjeun tiasa nganggo dumbbells. Tapi dina hal ieu kami kéngingkeun pilihan kahiji anu ngagumbirakeun urang sakedik deui. Boh tonggong boh awak handapna manpaat kanggo ideu sapertos kieu. Kusabab éta bakal ningkatkeun sikep salian nguatkeun tonggong handap. Dina unggal latihan anjeun bakal fokus kana napas sareng sapertos kitu, sirkulasi ogé bakal ningkat. Salah sahiji ideu anu saé, upami urang gaduh mamang!

Bar pikeun ngajaga fit

Baris barell

Éta mangrupikeun tarohan anu sanés sareng urang terang yén anjeun resep, sabab pastina anjeun gaduh langkung ti terpadu nyaéta dayung barbell. Kalayan posisi anu leres dina unggal palaksanaan, éta kedah nyarios yén anjeun damel langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun kusabab padamelan éta bakal jalan ti dorsal kana trapezius atanapi rhomboids sareng daérah péktoral. Janten urang nyanghareupan padamelan anu lengkep sareng diperyogikeun. Tangtosna, anjeun ngadeukeutkeun palang kana péktoral, janten padamelan na fokus kana latissimus dorsi sareng trapezius.

Pencét taktak

Leres aya sababaraha cara pikeun ngalakukeun latihan sapertos kieu. Tapi kami kéngingkeun salah sahiji anu paling saderhana, sanaos sacara logika anjeun bakal tiasa nyocogkeun ka aranjeunna sareng kabutuhan anjeun. Upami anjeun hoyong nguatkeun otot di daérah ieu, anjeun moal sono. Janten urang kedah salawasna ngenalkeun kana rutinitas urang. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku dumbbells atanapi nganggo bilah sareng anjeun bakal angkat mimitian ti daérah taktak.

Latihan barbel pangsaéna

Jongkong payuneun 'Jongkong payuneun'

nu jongko Éta salawasna aya, hayu urang ngobrolkeun latihan anu urang carioskeun, sabab éta hoyong ngalengkepan kautamaan rutinitas tara dasar. Disebut salaku salah sahiji latihan fungsional dasar. Kalayan anjeun tiasa ngaraosan langkung seueur kakuatan dina awak handap. Ayeuna anjeun kedah nyandak posisi anu leres sareng bet dina nguatkeun awak handap tapi ogé bagian tina taktak sareng tangtosna deui, anu mangrupikeun protagonis asli ayeuna. Tapi ku latihan ieu anjeun pasti bakal ngahontal éta dina sakotéap panon.

Tarik-up: Salah sahiji latihan tukang barbel pangsaéna

Kami nyarioskeun palang tapi leres yén kami henteu nyebatkeun kumaha. Janten pull-up ogé bakal janten bagian anu mendasar tina rutinitas naon waé uyah na. Sakumaha anjeun terang, bar ieu jenis bakal dilereskeun kana bagian luhur tembok atanapi panto, pikeun kanyamanan anu langkung ageung. Sareng deuih tiasa ngalibatkeun inti Éta ogé leres yén anjeun bakal kéngingkeun kakuatan dina unggal gerakan sahingga anjeun bakalan langkung kéngingkeun kamekaran awak khususna bagian tukang. Mangrupikeun cara anu sampurna pikeun tiasa ngendalikeun beurat awak anjeun. Janten pikeun sadayana ieu, anjeun parantos terang yén anjeun kedah henteu tinggaleun aranjeunna ogé sareng anjeun kedah ngenalkeunana dina unggal rutin anu pantes. Ayeuna anjeun terang latihan tonggong barbel pangsaéna anu anjeun teu tiasa sono.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.