Kumaha ngahias sareng ngatur tempat cuci

daérah binatu

Wewengkon laundry teu kudu ditinggalkeun kumisan lamun datang ka decorating imah urang. Kusabab éta leres-leres kadang urang henteu nengetan kana éta sareng urang gaduh éta di latar tukang, tapi éta ogé nawiskeun pilihan anu saé upami urang tumut kana akun. Salian tatanan anu kedah urang jaga, urang ogé tiasa ngahiasna kalayan seueur gaya.

Janten, waktosna pikeun ngantepkeun diri urang kabawa ku sadayana ideu anu aya dina pikiran urang sareng yén, saatos dilaksanakeun, urang bakal resep pisan. Janten, tuliskeun sadaya tip ieu sareng nalika anjeun gaduhna, angkat damel pikeun ngahirupkeunana. Waktosna pikeun ngarobih tempat cucian!

Ngahias aréa laundry leutik pisan

Urang teu salawasna boga kamar badag pikeun ngobrol ngeunaan kamar laundry atawa laundry jeung ironing kamar. Ku sabab kitu, sok aya ideu anu adaptasi sareng méter anu urang gaduh. Upami hal anjeun nyaéta kamar anu cukup leutik sareng anu pas di dapur atanapi daérah petikan, langkung saé milih panto ngageser. pikeun nyegah baju ngagantung di jero sok katingali. Panginten panto dasar nyandak langkung seueur rohangan, tapi ieu bakal gumantung kana daérah khusus.

Salian ti éta, Hadé pisan mun éta ngamangpaatkeun bagian luhur mesin cuci jeung nempatkeun hiji jenis rak pikeun bisa nyimpen sakabeh produk. Dina hiji sisi eta sarta ngan ninggalkeun spasi leutik bakal masihan urang pikeun nyimpen papan ironing. Geus waktuna ogé ngamangpaatkeun tembok. Anjeun geus nyaho yén kalawan sababaraha rak tahan nu urang ngagantung, urang bakal boga leuwih spasi. Di antarana, runtuyan buleud pikeun ngajaga sagalana ogé diatur. Éta henteu mangrupakeun ide nu sae pikeun mertimbangkeun?

Perabot katutup pikeun kamar cuci

Kami parantos ningali yén ngamangpaatkeun témbok mangrupikeun salah sahiji pilihan anu saé, khususna nalika rohanganna terbatas. Tapi upami anjeun henteu hoyong sadayana katingali, sanaos ngalangkungan kotak hiasan anu saé, anjeun salawasna gaduh pilihan sanés. Kalayan éta anjeun bakal nyiptakeun rohangan minimalis sareng sadayana bakal teratur: Ieu ngeunaan jati jeung panto. Anjeun gaduh aranjeunna dina ukuran anu béda, sabab aya anu nangtung pikeun nempatkeun di lantai atanapi, salaku lomari pikeun témbok. Ku cara kieu urang bakal teras-terasan ngamangpaatkeun rohangan tapi tanpa kedah ningali produk atanapi alat anu urang jaga di daérah sapertos kieu. Perabotan sareng panto atanapi bahkan laci, sakitar washer atanapi pengering, ogé bakal katingali pisan bergaya. Ieu mangrupikeun pilihan anu sanés anu urang kedah perhatoskeun.

Struktur jeung panitia ti Ikea

Kadang-kadang urang mikir yén éta téh leuwih pajeulit pikeun ngahias wewengkon laundry ti sabenerna. Kusabab sakumaha aturan umum, urang biasana boga spasi rada leutik. Janten, upami anjeun parantos écés yén rak atanapi jati sareng panto mangrupikeun dua pilihan anu saé, Ikea ngajantenkeun langkung jelas sabab éta ngagaduhan sababaraha struktur pikeun nempatkeun sareng hilap. Hartina, tinimbang indit hiji-hiji, urang bakal boga sagalana urang butuh dina hiji gagasan tunggal. Disisi lain, Anjeun tiasa nempatkeun sapotong leutik tina jati jeung sababaraha baskets nu bakal sampurna pikeun sagala rupa sudut, nyimpen spasi.

Tapi éta di sisi séjén, urang ulah poho struktur nu leuwih gede, tapi nu mawa sagalana perlu. Ieu mangrupikeun jinis jati kabuka, anu bakal ngalawan témbok sareng dimana urang bakal mendakan rohangan anu béda. Dina salah sahiji sisi na mesin cuci bakal terpadu jeung di dinya, sababaraha rak. Bari di katuhu anjeun boga spasi pikeun ngagantung gantungan jeung baju. Tangtosna, éta henteu kurang detil sareng éta, sakumaha anu urang nyarioskeun, éta bakal janten pilihan anu sampurna pikeun ngatur sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.