Kumaha cara méréskeun cerai traumatis

putus

Cerai tiasa nyarupaan maot sareng sapertos kitu, Anjeun kedah ngalangkungan prosés duka pikeun ngungkulan masalah sapertos kitu. Éta mangrupikeun pamitan akhir pikeun kahirupan impian sareng pikahareupeun sareng jalma anu anjeun resep. Éta sababna cerai tiasa janten trauma anu nyata pikeun seueur jalmi.

Dina tulisan di handap ieu kami bakal nyaritakeun kumaha nungkulan duka tina cerai sareng tiasa ngamimitian kahirupan anyar ku cara kieu.

Kumaha cara méréskeun cerai traumatis

Anjeun kedah mimitian ti pangkalan, yén henteu aya dua cerai anu sami sareng alesanna tiasa seueur sareng rupa-rupa. Dina hal nyandak kaputusan anu sesah, langkung saé nuturkeun sababaraha tip anu ngajantenkeun prosés pisah sareng anu dipikacinta langkung tiasa ditanggung:

  • Anu mimiti sareng anu paling penting nyaéta narima cerai. Éta lumrah sareng biasa yén biayana mimitina, kumargi hartosna nyerahkeun impian sareng rencana anu moal dilaksanakeun deui. Upami hal-hal henteu tiasa dibenerkeun, gunana pikeun henteu nampi kanyataan. Sanaos tiasa sesah sareng traumatis, langkung saé pikeun nampi cerai sareng ulah ngahesekeun hal-hal salajengna.
  • Jalma éta henteu kedah ngasingkeun dirina sareng nyobian ngawangun deui hirupna. Nyanghareupan jaman anu sesah sapertos kitu, disarankan pikeun ngurilingan diri anjeun sareng jalma anu caket nepi ka bisa ngaéksprésikeun perasaan jeung perasaan anu béda-béda.
  • Sanaos teu mungkin, penting pikeun ningali payun sareng tingali kahirupan ku kamungkinan optimis pangageungna. Salaku waktu ngalirkeun, impian jeung rencana anyar bakal muncul sanajan jalma anu dipikacinta henteu aya deui.

putus pasangan

  • Saé pikeun diajar tina kasalahan anu dilakukeun pikeun ngararasakeun kahirupan deui. Pangalaman mangrupikeun gelar sareng anjeun kedah kéngingkeun sisi positif tina cerai.
  • Pikeun bagja anjeun henteu kedah gaduh pasangan anu tiasa ngabagi perasaan sapertos kitu. Anjeun kedah terang kumaha diajar nyalira sareng henteu gumantung ka jalma sanés nalika mendakan kabagjaan.
  • Upami sanaos sadayana nyarios, anjeun tetep moal tiasa ngaleupaskeun cerai, éta sanés ide goréng pikeun milarian bantosan ti ahli propésional. Jalma sapertos psikolog tiasa ngabantosan anjeun ngatur perasaan anu béda-béda. Nalika ngeunaan masalah pikeun ngungkulan momen anu sesah sapertos perceraian anu dipikacinta, penting pisan pikeun terang kumaha nyalurkeun émosi anu béda sepanjang waktos.

Pondokna, Éta henteu gampang atanapi saderhana pikeun ngaleupaskeun perceraian jalma anu anjeun cinta. Penting pikeun terang alesan naha hubunganna putus sareng ti saprak ayeuna, ngalakukeun sagala anu mungkin supados prosés duka henteu kedah lami teuing. Aya seueur jalma anu ngajantenkeun cerai janten trauma anu sesah pisan hésé kaluarna. Dina sababaraha kasus, jalma éta henteu tiasa ngatasi cerai nyalira sareng aranjeunna kapaksa milari bantosan ti ahli propésional pikeun ngabantosan aranjeunna dina waktos anu sesah sapertos putus sareng pasanganna salamina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.