Kumaha cara ngaberesihan piercing bujal

Kumaha cara ngaberesihan piercing bujal

Naha anjeun terang kumaha cara nyébékkeun tindikan bujal? Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji mamang anu ngaganggu urang nalika urang ngadamel liang dina awak sareng seueur deui, dina hiji sapertos bujal, éta cukup kokotor akumulasi sanajan urang henteu hoyong. Janten, dinten ayeuna anjeun badé kaluar tina sadaya kamungkinan mamang éta.

Pikeun pamer, urang kedah teras-terasan nuturkeun sababaraha saran. Sadayana bakal nyegah inféksi tina nyebar sareng ngamungkinkeun urang pamer permata urang gancang-gancang. Leres leres, ogé cobian nuturkeun pitunjuk anu dipasihkeun ku anu ahli yén kuring tumaros ka anjeun sabab ayeuna urang mimitian ku urang.

Naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngabéréskeun piercing

Kami parantos parantos maju yén tindikan bujal tiasa sakedik sesah pikeun ngajaga inféksi gratis. Langkung ti naon waé kusabab éta mangrupikeun daérah anu kokotor akumulasi dina sakotéap panon. Janten urang kedah merhatoskeun pisan sareng urang bakal ngulang prosés sababaraha kali unggal dinten.

  • Upami anjeun badé némpél dina tatu, urang kedah nyeuseuh ogé nganggo sabun sareng cai. Tapi anu ieu henteu ngandung parfum tapi langkung saé milih anu nétral.
  • Pikeun daérah anu dimaksud, perlu ogé ngumbah ku cai sakedik sareng sabun hampang. Sanaos uyah fisiologis ogé dituduhkeun. Urang kedah nyemprotkeunana, mariksa yén éta soaks liangna ogé.
  • Nalika ngeunaan meresihanana, Anjeun tiasa mindahkeun piercing tapi kalayan ati-ati pisan sareng ngan ukur pikeun ngangkat atanapi nurunkeunana, janten teu aya kerak di antawisna. Poe kahiji urang kedah mastikeun sabab éta nalika urang paling meryogikeunana.
  • Sakali bersih, urang kedah ngagaringkeun daérah tapi urang moal nganggo anduk atanapi naon anu mirip. Tapi langkung saé kasaéan sareng masihan sentuhan lemes alit, nyingkahan nyeret, sabab tiasa ngaganggu urang.

Kumaha terang upami nyusuk katépaan

Kumaha cara ngubaran bujal tindikan

Salian ti léngkah-léngkah anu nembé disebatkeun, aya waé anu sanés anu kedah urang émut sabab éta sami pentingna. Janten, upami anjeun panasaran kumaha cara nyageurkeun tindikan bujal, maka anjeun kedah terang sadayana ieu:

  • Saatos ngumbah sareng ngabersihkeunana, éta ogé merenah pikeun nerapkeun disinféktan, pikeun nyegah inféksi anu tiasa timbul. Tapi tong nganggo alkohol dina tatu.
  • Kalayan iteuk ceuli sareng beueus dina cai haneut, anjeun tiasa ngalemeskeun budug anu kadang muncul. Daripada narik aranjeunna sareng ngajantenkeun urang tatu langkung ageung, éta langkung saé hadé pikeun nuturkeun léngkah ieu pikeun ngaleungitkeunana kalayan langkung gampang.
  • Entong cabut tindikan. Anjeun kedah ngalihkeun sakumaha anu parantos kami nunjukkeun, tapi tetep tinggaleun dina tempatna kecuali dokter nyarankeun anu sanésna.
  • Kami nyarioskeun tatu anu biasana peryogi waktos kanggo nyageurkeun. Janten anjeun kedah ngantosan dua atanapi tilu minggu sateuacan angkat ka kolam renang sareng upami anjeun angkat, langkung saé pikeun nutupan saloba mungkin, tetep sajauh-jauhna tina klorin.
  • Ogé teu nganggo baju ketat pisan di daérah ieu, anu tiasa ngagosok kana permata atanapi éta bahkan tiasa dicekel. Kusabab jerks henteu saé nalika prosés penyembuhan.

Kumaha cara ngubaran bujal tindikan

Kumaha terang upami tindikan bujal katépaan

Leres henteu sadayana bakal kéngingkeun réaksi anu sami. Tapi enya, nalika urang nyarioskeun inféksi dina tindikan, urang jelas yén aya séri gejala anu urang henteu kedah dipopohokeun.

  • Tombol beuteung bakal langkung beureum tibatan biasana. Sanaos leres yén dinten-dinten munggaran tiasa sareng tanpa inféksi.
  • Anjeun bakal perhatoskeun langkung seueur panas di daérah éta sareng anjeun bakal ningali sababaraha peradangan.
  • Sajaba ti éta, nalika anjeun némpél éta bakal karasa sareng nanah bakal ngamimitian pikeun nyieun penampilan.
  • Dina kasus anu parantos ekstrim pisan, éta tiasa masihan muriang sakedik, tapi pastina henteu umum. Upami kitu, maka anjeun kedah konsultasi sareng dokter.

Iraha waé anjeun kedah gaduh sakedik kasabaran, sabab éta mangrupikeun tatu sareng tiasa nyandak sababaraha minggu atanapi bulan pikeun nyageurkeun lengkep. Ayeuna anjeun terang kumaha cara ngabasmi cucukan bujal!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.