Kalurahan di Perancis beulah kidul anu anjeun kedah kunjungi

naon anu kedah ditingali di Carcassonne

La daérah Perancis kidul tiasa diakses pisan ti Spanyol, utamina upami anjeun cicing di daérah éta caket wates. Éta sababna mangrupikeun rohangan anu sering didatangan ku urang Spanyol anu milarian terang penjuru Perancis anu aranjeunna henteu acan kantos ngajajah. Di daérah kidul ieu, sapertos di Perancis, dimungkinkeun pikeun mendakan kampung kalayan pesona anu luar biasa anu tiasa didatangan dina waktos anu singget.

Di luar kota, ngadatangan kota-kota leutik mangrupikeun hal anu saé, kusabab éta ngagaduhan bénten anu béda, aranjeunna langkung sepi sareng langkung tradisional. Dina masarakat Perancis beulah kidul urang tiasa ningalian kumaha adat istiadatna di kota-kota anu nampi pangaruhna ti Spanyol caket. Urang bakal ningali anu paling pikaresepeun.

Carcassonne, bénténg abad pertengahan

Di tempat bénténg éta parantos aya pamukiman Romawi sareng di abad ka-XNUMX benteng munggaran diwangun. Trencavels mangrupikeun anu ngawangun benteng hébat ayeuna, sanaos parantos diwangun deui dina sababaraha waktos. Ngeunaan abad katilu belas pangwangunan bagian handap anu dikenal salaku Bastida de San Luis. Anjeun tiasa sacara bébas lebet ngalangkungan Gerbang Narbonne, caket tempat parkir mobil, kanggo ningali mil ti benteng. Di jero aya menara, sababaraha panto aksés, Carcassonne Count Castle atanapi Saint Nazaire Basilica.

Najac

Najac di beulah kidul Perancis

Najac perenahna di jurusan Aveyron, diantara bukit héjo dina bentang gunung. Ieu kota panasaran anu ngagaduhan susunan meandering dina garis ngarah ka bukit, tempat puri ayana. Plaça del Barry mangrupikeun alun-alun anu utama sareng panasaran leumpang di hiji-hijina jalan anu nuju ka istana. Ti kastil ogé aya pandangan anu lega di daérah éta.

Belcastel

Belcastel di beulah kidul Perancis

Belcastel mangrupikeun salah sahiji kota di Perancis anu nawiskeun tepat naon anu urang pilari. Éta ngagaduhan sasak batu anu éndah ti abad ka-XNUMX, Bumi batu di lingkungan alam anu luar biasa sareng seueur katenangan. Éta ogé ngagaduhan kastil batu abad ka-XNUMX. Anjeun tiasa nganjang ka bagian kastil ieu, sanaos ngagaduhan swasta. Idéalna nyaéta ngalangkungan kota kalayan tenang mendakan juru-juru na. Aya sababaraha tempat anu teras-terasan pikeun istirahat di tempat sapertos kieu.

Konci

Konci di beulah kidul Perancis

Este kota aya di Camino de Santiago sareng tempatna diantara kawasan hejo anu subur, janten kota anu menonjol pikeun kaindahanana sareng lingkunganana. Anjeun tiasa angkat ka sudut pandang pikeun ningali kota Conques sareng tangtosna anjeun kedah ngalangkungan jalan-jalanna pikeun ningali arsitéktur désa luar biasa tina imah batu leutik na. Biara Romanesque hébat na sareng Portico of the Last Judgment menonjol.

Lauzerte

Lauzerte di beulah kidul Perancis

Ieu lain hiji kota-kota abad pertengahan anu cukup di wilayah Occitania. Tempatna di Camino Frances de Santiago, janten tempat anu cukup rame. Di kota urang tiasa ningali fasad cahaya batu anu éndah di imah-imahna anu lami. Éta bastide, kota anu dugi ti alun-alun pusat anu ageung. Éta tiasa ditingali tina Plaça des Cornieres, ti mana dua jalan dimimitian. Anjeun ogé tiasa ningali garéja San Frénomomé anu éndah kalayan peti suci barokah.

La Roque Gageac

Naon anu kedah ditingali di Gageac

Kampung anu luar biasa ieu ayana di jurusan Dordogne, caket kota Sarlat. Éta di sisi walungan Dordogne sareng di sababaraha gawir batu. Imah-imah teu ningali kana gawir ku cara anu endah sareng tangtosna cara anu paling saé pikeun ningali éta nyaéta ku jalan naek kapal di walungan. Di kampung anjeun ogé tiasa ningali kebon Marqueyssac, kebon anu saé sareng dijaga leres. Sapertos di seueur kampung, anu ieu ogé ngagaduhan kastil, nyaéta di Castelnaud la Chapelle


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.