Konci pikeun beberesih jero di bumi

beberesih jero di imah

Ngalakukeun beberesih jero di bumi ti waktos ka waktos penting pisan Ngarasakeun karaharjaan anu disayogikeun ku bumi anu teratur sareng bersih. Ogé sabab éta cara pangalusna pikeun ngawétkeun unggal bagian anu ngawangun imah pikeun lila. Kusabab, henteu paduli nilai ékonomina, kalayan perawatan anu saé barang anjeun tiasa tetep dina kaayaan anu saé kanggo waktos anu lami.

Pikeun ngalakukeun beberesih jero, anjeun kedah mikir saluareun tugas umum, sabab éta sanés ngeunaan vacuuming atanapi scrubbing sakedik langkung tuntas. Hiji rutin beberesih alus ngalibatkeun mindahkeun parabot jauh, wewengkon inconspicuous bersih, meunang leupas tina eta hal nu euweuh ngawula atawa renew objék hiasan nu mantuan pikeun nempo imah leuwih geulis.

4 kenop pikeun beberesih jero

Organisasi mangrupikeun konci pikeun kasuksésan, dina ieu sareng naon waé tugas anu anjeun kedah laksanakeun. Tanpa perencanaan anu saé, sadayana janten kacau, peryogi langkung lami sareng pasti janten tugas anu pikasieuneun anu sok ditinggalkeun pikeun waktos sanés. Ku kituna, mimitian ku nyieun daptar tugas dimana anjeun bakal nulis handap kabutuhan poko, anu henteu sering dibersihkeun sapertos loteng perabotan, laci atanapi tukangeun perkakas.

Nyiapkeun sadaya parabot beberesih anu anjeun peryogikeun supados anjeun henteu gaduh sadayana sareng henteu miceunan waktos nalika anjeun ngamimitian. beberesih. Kanggo kantong sampah badag bakal ngawula ka anjeun buang sagalana nu accumulates dina drawers tur euweuh mangpaatna. Pikeun produk beberesih, anjeun teu kedah nganggo produk pikeun sadayana, kalayan cai, detergent, cuka beberesih bodas sareng baking soda bakal langkung ti cukup. Ayeuna urang gaduh persiapan sateuacana, hayu urang tingali naon konci pikeun beberesih jero.

Organisasi pikeun éféktivitas anu langkung ageung

  1. laci: Tarik kaluar laci sual na miceun eusina kana taneuh. Ngabersihan laci ku cai haneut sareng deterjen sareng bari garing, piceun anu henteu kapaké. Ku cara ieu anjeun bakal nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngabersihan sareng ngatur laci.
  2. Nyabut parabotan: Tukangeun jati loba kokotor accumulates, kitu ogé di handapeun aranjeunna, sabab wewengkon aksés hésé. Pikeun ngahontal beberesih jero, penting pikeun damel di daérah ieu. Kosongkeun parabotna supados beuratna kirang, nyabut eta jeung ngabersihan tembok disumputkeun, lanté nu aya di handapeun jati jeung kai deui sorangan.
  3. Tembok: Bisa jadi teu katingali ku mata taranjang, tapi sudut tembok jeung siling ngumpulkeun lebu, serangga, ramat lancah jeung sagala rupa lebu. Pikeun ngantepkeun témbok sapertos énggal, anjeun ngan ukur kedah nempatkeun kaen microfiber dina sapu anu bersih. Leupaskeun lebu jeung résidu, tungtungna lulus lawon moistened kalawan cai jeung cuka bodas pikeun nyegah serangga tina approaching wewengkon éta bari.
  4. Parabot rumah tangga: Ngajaga aranjeunna beresih penting pisan sabab bagian tina dapur, dimana dahareun disiapkeun unggal poe. Tapi ti jaman ka jaman perlu ngalakukeun beberesih teleb pikeun ngahontal éta daérah anu kurang diaksés. Candak kaluar alatna, bersihkeun ti tukangeun, ogé lantai sareng témbok anu disumputkeun. Leupaskeun potongan-potongan, pondokna, laksanakeun beberesih anu lengkep pikeun ngantepkeun alat-alat sapertos énggal.

Ngalakukeun beberesih teleb di imah butuh waktu, euweuh urusan sabaraha maneh tetep imah up to date. Éta naha anjeun kedah santai sareng bakti sadinten ka unggal daérah. Ku cara ieu anjeun moal kabeuratan ku nyéépkeun waktos teuing ngonci di beberesih bumi. Pariksa kalénder sarta rencanana hiji poe minggu tiap bakti ka jero meresihan spasi husus. Jeung émut, ngabersihkeun bumi mangrupikeun kawajiban sadayana anu hirup di jerona. Tong ngabeungbeuratan diri ku sadaya padamelan, atur tugas sareng ku kituna anjeun sadayana bakal nyandak waktos langkung sakedik pikeun ninggalkeun bumi anu sampurna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)