Koleksi pakean Zara Home anyar pikeun bumi

Koleksi pakean Zara Home anyar

Naha anjeun ngarepkeun balik ka bumi unggal dinten pikeun ngajantenkeun diri anjeun nyaman? Upami, salian ti betah di bumi, anjeun hoyong pakéan anu soberly sareng elegan, usulan Zara Home sigana alternatif anu saé. Panggihan kalawan kami nu anyar Koléksi pakean Zara Home keur imah?

Aya baju dina koleksi Zara Home anyar anu anjeun tiasa ngagem duanana jero jeung luar imah. Gigireun nightgowns na robes sutra anjeun bakal manggihan haneut baju rajut yén anjeun tiasa ngagabungkeun sareng jeans anjeun pikeun nyiptakeun baju saderhana pikeun dinten-dinten.

sutra keur bobo

Diantara baju wengi dina koleksi Zara Home anyar, éta nightgowns sutra, piyama jeung jubah dina nada alam. Sutra mangrupakeun régulator alami panas, nu ngajadikeun usum tiis hampang jeung usum panas tiis, nyieun garments ieu sekutu sampurna pikeun pamakéan dina kontak langsung jeung kulit sapanjang taun.

Koleksi pakean Zara Home anyar

Garments nyaman dina katun

Dina koleksi pakean Zara Home anyar pikeun bumi, anjeun ogé bakal mendakan piyama katun anu diwangun ku calana sareng kaos kalayan pinstripe. Sareng deuih calana panjang, kaos jeung sweatshirts idéal pikeun ngarasa nyaman di imah.

Koleksi pakean Zara Home anyar

Knit sareng kasmir pikeun kéngingkeun kahaneutan

Ngeunaan anu sateuacana, anjeun tiasa ngagem salah sahiji rajutan perusahaan di bumi dina dinten anu paling tiis. Baju haneut sareng jaket panjang dina nada alam sareng kulawu sareng anjeun ogé tiasa kaluar. Kami parantos resep kana baju haneut kalayan dalapan dina panutup tapi hargana € 129.

Sareng seueur baju dina koleksi gaduh harga anu langkung ti € 100. Éta sabab seueur anu dijieunna tina 100% cashmere jeung nu lianna dina 100% sutra mulberry, dua bahan ekslusif sahingga mahal.

Naha anjeun resep usulan pikeun imah Zara Imah urang? Urang bogoh ka aranjeunna tapi loba anu saluareun anggaran kami pikeun linen rumah tangga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.