Ngalakukeun olahraga

Alami ningkatkeun pertahanan anjeun

Jaga pertahanan anjeun waspada sareng dina kaayaan anu saé sareng katuangan ieu, mangrupikeun cara anu saderhana sareng aman pikeun ngajaga panyakit.

Sensitipitas waos

Ngurus huntu sénsitip

Kami ngawartosan anjeun naon anu dasar pikeun perawatan huntu sénsitip, téhnik pikeun nyageurkeunana sareng naon sababna.

naros kalayan kaéndahan séndok

Cai acuk kanggo diinum

Anjeun tiasa mendakan cai mawar di tukang ubar naon waé, sanaos upami anjeun wani tiasa nyiapkeun cai mawar nyalira di bumi. Catet!

Masihan urut anu saé

Kumaha carana masihan urut anu saé

Méré pijet anu saé ayeuna tiasa dijangkau ku sadayana. Anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah dasar anu kami ngajelaskeun ku cara saderhana ayeuna.

Beuteung awéwé

Kumaha ngaleungitkeun gas

Gas biasa pisan, tapi dina waktos anu sasarengan ngaganggu. Kami ngawartosan anjeun mana waé kadaharan anu kedah anjeun hindarkeun dina tuangeun sareng mana anu kalebet pikeun nyegah éta. Catet!

Huntu bodas

Putihkeun waos ku produk alami ieu

Huntu tiasa patri tina kabersihan anu goréng atanapi tina ngonsumsi produk anu noda énamel. Kami ngawartosan anjeun kumaha ngabodaskeun aranjeunna sacara alami.

Menta

Manpaat téa Peppermint

Ieu kauntungan anu saé anu tiasa ditawarkeun ku téh peppermint pikeun anjeun, ngaraos pikaresepeun pikeun awak anjeun sareng pikeun lalangit anjeun.

Akupungtur pikeun nyeri période

Mangpaat akupungtur

Akupungtur tiasa nguntungkeun pikeun ngubaran panyawat awak tertentu, téhnik anu lami pisan anu masih dianggo ayeuna.

Psoriasis dina sirah

Kami ngawartosan anjeun kumaha anjeun tiasa ningkatkeun kaayaan psoriasis dina sirah, pangobatan sareng pedoman pikeun dituturkeun upami anjeun kaserang.

Biwir sampurna

Obat bumi pikeun ngubaran biwir garing

Pikasieuneun pisan upami biwir garing sareng keprok, nyeri sareng peryogi waktos kanggo nyageurkeun. Kusabab kitu, aranjeunna ngarencanakeun pikeun ngagaduhan éta supados aranjeunna katingali sampurna.

Kantong handapeun panon

Nyababkeun aya palpitations dina panon

Kami ngawartosan anjeun naon sabab anu umum kunaon urang ngaraos palpitations dina panon, perhatoskeun sareng buka dokter kulawarga anjeun upami anjeun ningali éta diperyogikeun.

Huntu bodas

Ngurangan sénsitip oral ku ubar bumi ieu

Pisan ngaganggu sangsara tina sensitipitas lisan sareng hanjakalna seueur jalma sangsara, kami bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa nyingkahanana ku pangubaran bumi ieu.

pentingna sarapan

Naha saé puasa?

Seueur jalma anu puasa dina kahirupan sadidinten atanapi anu kantos ngalaksanakeunana, di sisi anu sanésna, seueur anu sanés anu henteu terang ...

Kuku kuku

Kumaha carana ngubaran kuku suku anu dilelepkeun

Upami anjeun hoyong terang panyababna sareng kumaha ogé pikeun ngubaran kuku suku anu lebet, didieu urang ngantepkeun anjeun waleran anu pangsaéna sareng léngkah-léngkah pikeun dituturkeun pikeun ngubaranana.

cafe

Ngurangan cellulite ku kopi

Kami nyaritakeun ngeunaan perawatan bumi sareng bumi anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun nyegah selulit tina awak sareng ngan ukur dumasar kana kopi. Catet kumaha cara nyiapkeunana!

lidah buaya

Lidah buaya pikeun kutil

Diajar kumaha nyingkirkeun kutil leungeun sareng ramo anu ngaganggu ku lidah buaya, tutuwuhan ubar anu tiasa sareng bakal ngabantosan anjeun dina seueur panyawat sareng patologi.

jarawat rupina

Jarawat nalika kakandungan

Seueur awéwé menderita jarawat nalika kakandungan, éta langkung umum tibatan anu urang pikir, kami bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa ngaleungitkeun jerawat éta.

Buuk garing

Diajar nyumputkeun botak awéwé

Kebotakan awéwé mangaruhan langkung seueur awéwé tibatan anu urang pikir, tong sono tip anu pangsaéna pikeun diajar kumaha nyumputkeunana ku gerakan leutik.

mojang kalayan buukna lempeng

Alopecia di awéwé

Éta tiasa janten masalah anu tabu tapi kami nyarios naon alopecia di awéwé diwangun, jinis naon anu urang mendakan sareng kunaon éta disababkeun.

Cuka cider Apple

Sipat cuka apel

Cuka cider Apple mangrupikeun produk anu saé pikeun kaindahan sareng kasihatan urang, kalayan sipat anu pikaresepeun anu nguntungkeun awak.

Latihan aérobik

Kumaha ngesang kirang, tip sareng trik

Késang kaleuleuwihan tiasa janten masalah, kami nyaritakeun sababaraha perlakuan alami anu tiasa anjeun laksanakeun di bumi pikeun nyingkahan kesang teuing.

Pijet

Naon drainase limfa?

Saluran limfatik manual mangrupikeun urut anu nguntungkeun pisan pikeun ngubaran pasca operasi, ngaleungitkeun ingetan cairan sareng racun, langkung terang ngeunaan éta.

Diajar kumaha ngagentos nyeri bunion

Teu aya anu leupas tina sangsara bunion, tonjolan dina toe anu tiasa nyababkeun seueur ngarareunah sareng nyeri, kami bakal nyaritakeun ngeunaan éta.

budak cukur

Naha saé nyukur unggal dinten?

Kami heran lamun nyukur unggal dinten ngabahayakeun kulit. Seueur jalma mendakan dirina dina kaayaan cukur, urang atos merhatoskeun anjeun.

jarawat déwasa

Pangubaran bumi pikeun jarawat

Jaga raray anjeun sareng tinggalkeun gratis tina jarawat kalayan ubar bumi ieu, pangobatan anu saderhana sareng efektif. Nyiapkeun salah sahiji anu anjeun paling resep sareng titénan perobihanna.

Tuang Sehat

Kumaha tuang séhat, aturan emas!

Dahar séhat henteu rumit sakumaha sigana. Anjeun ngan ukur kedah nuturkeun sababaraha aturan atanapi léngkah sareng kaséhatan anjeun bakal hatur nuhun.

Aktipkeun melanin

Kumaha carana ngaktipkeun melanin

Pendakan kumaha anjeun tiasa ngaktipkeun melanin ku tuangeun sareng bahkan ku panonpoé. Cara anu sampurna pikeun mayungan kulit sareng samak anjeun.

mojang lavender

Mangpaat sareng kualitas cai lavender

Cai lavender tiasa ngabantosan urang dina sababaraha aspek awak urang, éta ngagaduhan macem-macem jinis panggunaan gumantung kana naha éta kosmétik atanapi pikeun kaséhatan urang.

Kadaharan anu séhat

Kumaha tuang séhat di luar bumi

Dahar anu séhat di luar bumi dimungkinkeun, sabab aya seueur pilihan anu séhat pikeun dipilih dina ménu sareng cara-cara nyingkahan tuangeun anu henteu séhat.

Dahareun beunghar lemak séhat

Dahareun beunghar lemak séhat

Entong sono pilihan dahareun ieu anu beunghar ku lemak anu séhat anu anjeun kedah lebetkeun kana diét. Aranjeunna ngagaduhan kauntungan anu hadé pikeun awak anjeun!

Kadaharan anu ngahasilkeun gas

Upami tuangeun beurat sareng anjeun gaduh seueur bénsin, diét anu anjeun tuang henteu séhat. Terang mana anu katuangan anu ngahasilkeun paling gas.

Pentingna sarapan

Sarapan mangrupikeun tuangeun anu utama dina sadidinten, anjeun kedah masihan pentingna pantes. Urang kedah henteu nyimpang sareng nyingkahan sarapan sabab dina jangka panjang tiasa ngarugikeun kasihatan urang.

Deodorants alam

Upami anjeun milari alternatif alami pikeun deodorants kimia anu dijual di supermarket, ieu aya tilu cara anu béda pikeun nyieun deodorants alami anjeun sorangan.

tutuwuhan sitrella

Citronella Endah Mangpaat sareng Manpaat

Anjeun tiasa nganggo citronella pikeun panggunaan anu béda dina awak anjeun, naha pikeun éksternal atanapi internal. Produk anu séhat kalayan kaunggulan anu saé.

Alternatipna pikeun gula

Alternatif anu pangsaéna pikeun gula

Upami anjeun resep amis, henteu ngaraos terang sababaraha alternatif anu langkung séhat pikeun gula. Upami anjeun henteu acan nyobian, henteu kasép pikeun ningali mana anu paling cocog pikeun anjeun. Kusabab urang teu kedah nyerah dessert atanapi rasa ciri éta.

kembang malati

Minyak melati

Salah sahiji cara anu paling séhat pikeun ningkatkeun haté urang nyaéta ngalakukeun mandi minyak atsiri jasmine, dina aromaterapi éta mangrupikeun salah sahiji pangobatan anu paling sering dianggo.

manpaat tina tuang buah

Buah nalika wengi, éta pilihan anu saé?

Sok janten salah sahiji topik anu parantos masihan paling seueur pikeun dibahas. Buah-buahan dina wengi dipikacinta ku seueur tapi ogé dibenci ku batur. Dinten ieu anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan tuangeun sapertos kieu. Tungtungna anjeun bakal kaluar tina mamang!.

jarawat déwasa

Jarawat déwasa

Ngagaduhan jarawat déwasa henteu serius pisan, éta ngan ukur tiasa ngaganggu pisan. Diajar terang naon sababna sareng kumaha anjeun ngendalikeunana.

minyak atsiri

Minyak jeruk

Diajar sadaya kualitas anu tiasa dipasihkeun ku minyak jeruk, minyak penting anu anjeun tiasa nyayogikeun diri di bumi ku tilu léngkah anu saderhana pisan.

Sarapan sateuacan olahraga

Sarapan paling saé sateuacan olahraga

Upami anjeun badé bangun sareng badé latihan, maka kami ngantepkeun anjeun sareng sababaraha tips sareng conto sarapan sateuacan olahraga. Gagasan anu sampurna pikeun awak anjeun pikeun ngalaksanakeun langkung seueur berkat sadaya nutrisi anu diperyogikeun unggal dinten.

kembang samanggi beureum

Mangpaat sareng pasipatan semanggi beureum

Semanggi beureum mangrupikeun pepelakan ubar anu dianggo pikeun ningkatkeun kaayaan awéwé nalika ménopos. Cocog pikeun nyingkahan kanker endometrial. Terang sagala kautamaan na.

Debunking sababaraha mitos kaséhatan

Dinten ieu, dina blog Bezzia kami, khusus pikeun bagian kasihatan sareng karaharjaan, kami parantos ngarecah sababaraha mitos kaséhatan. Dupi anjeun kantos nguping ngeunaan aranjeunna?

Gadis sareng Teddy nganggo sirop

Ngurangan gejala flu gancang

Terang léngkah-léngkah pangpayunna anu kedah dituturkeun nalika anjeun gaduh flu, pendet éta ti momen munggaran sareng catet pangobatan di bumi pikeun ngaleungitkeun gejalana.

Gelut haté goréng

Trik pikeun merangan suasana goréng

Suasana anu goréng tiasa sumping tina sababaraha sabab. Tapi sababaraha diantarana aya di tangan urang pikeun ngarobihna. Maka, dinten ieu urang fokus kana trik dasar pikeun pamitan perasaan ieu anu henteu nguntungkeun awak atanapi pikiran urang.

leuweung sareng akar

Mangpaat ginseng Asia sareng pasipatanana

Aya sababaraha jinis ginseg, ginseng Asia nyaéta anu bakal masihan anjeun sipat anu pangsaéna. Terang naon manpaatna anu pangsaéna sareng naha anjeun kedah nyéépkeunana.

Tenang bako

Infusions pikeun nengtremkeun kahariwang tina bako

Ayeuna anjeun tiasa nengtremkeun kahariwang bako berkat infus alami. Kusabab urang terang yén lirén ngaroko sanés gampang, yén godaan pikeun ngabakar roko sok aya. Sanaos dinten ayeuna anjeun bakal nempatkeun kumisan berkat inuman ieu. Pendakan aranjeunna!

rangkulan pasangan

Naha rangkulan nguntungkeun pisan?

Pelukan penting pisan pikeun kasaimbangan émosional urang, éta nyayogikeun seueur manpaat janten diajar naon waé sareng pasihan anu langkung anjeun pikahoyong.

Napas goréng

Léngkah-léngkah penting pikeun poho ngeunaan napas anu goréng

Kusabab napas bau mangrupikeun masalah anu mangaruhan langkung seueur jalma tibatan anu urang panginten. Kabiasaan kabersihan ogé panyakit tiasa janten asal na. Dinten ieu kami bakal nyobian ngubaranana ku sababaraha léngkah anu saderhana pisan sareng anu leres-leres tiasa dianggo.

Jaga suku anjeun

Jaga suku anjeun ku tips ieu

Dina tulisan kaséhatan urang ayeuna urang nyarioskeun bagian penting dina awak urang: suku. Jaga suku anjeun ku tips ieu.

susu thistle di alam

Mangpaat susu thistle pikeun jaga ati

Upami anjeun hoyong miara sareng ningkatkeun kasihatan ati anjeun, anjeun kedah bersekutu sareng susu thistle, manpaat sareng pasipatan anu matak anjeun henteu sono.

Bahaya setrés

Naha anjeun terang bahaya setrés?

Dina tulisan kaséhatan dinten ayeuna urang sacara serius naroskeun ka anjeun naha anjeun terang bahaya setrés. Upami jawaban na négatip, cicing sareng baca tulisan ieu.

séndok gula sareng garpuh

Tanda yén anjeun nyéépkeun teuing gula

Kami terang yén sadaya tuangeun kaleuleuwihan ngabahayakeun, Nanging, gula tiasa janten salah sahiji anu paling adiktif, éta tiasa gampang nganyenyeri kaséhatan anjeun

Ngahulag sepuh dini tina kulit

Kulit tiasa diirangan ku sepuh dini, sababaraha kabiasaan anu urang gaduh sanés anu paling disarankeun pikeun ngagaduhan kulit anu saé.

Naon ari hiccup. Turun & Iris

Kumaha carana ngaleungitkeun hiccups

Upami anjeun hoyong terang kumaha miceun hiccups, diajar TRICK anu saé ieu pikeun ngaleungitkeun hiccups dina 12 detik. Naha anjeun terang anjeunna? Éta maksum.

Polka titik deui

Moles, iraha urang kedah waspada?

Naha anjeun ngagaduhan mol anu gatel atanapi mol anu diangkat? Aranjeunna kedah diawaskeun. Pendakan gejala sareng tanda mol anu bahaya

Tips pikeun nyegah diabetes tipe 2

Tips pikeun nyegah diabetes tipe 2

Kiwari, dina kasihatan, urang nyarioskeun sadayana anu aya hubunganana sareng diabetes tipe 2 sareng naon anu langkung penting: kiat pikeun nyegah éta.

Kasakit kakurangan kalsium

Naon gejala kurangna kalsium

Pilarian terang naon gejala kurangna kalsium dina awak urang. Tanda anu kadang henteu pati jelas tapi urang kedah tumut kana akun.

Kadaharan ieu ngajagi urang tina panonpoé

Kadaharan ieu ngajagi urang tina panonpoé: kadaharan ti laut, lauk, buah beureum, sareng sajabana ... Naha anjeun satuju sareng ieu? Naha anjeun parantos mastikeun yén aranjeunna leres-leres ngurus kulit urang?

Naha anjeun terang naon manpaatna saré kalayan saé?

Naha anjeun terang naon manpaatna saré kalayan saé? Di dieu urang nyimpulkeun aranjeunna hiji-hiji sareng urang ngarepkeun yén bobo antara 7 sareng 8 jam sadinten mangrupikeun hal anu leres anu kedah dilakukeun.

Émutan, naon éta? kanggo naon?

Eling-eling parantos modis sababaraha taun, prakték anu nguntungkeun pisan pikeun awak, pikiran, fisik sareng emosi urang babarengan

Pangubaran bumi pikeun sunburns

Kaduruk alatan panonpoé dina usum panas tiasa janten ngimpina upami urang henteu terang kumaha ngubaranana, éta nyeureud, nyeri sareng tiasa nyababkeun karusakan serius

Tips kanggo jantung anu séhat

Dina tulisan kaséhatan, dinten ieu kami masihan anjeun sababaraha tips pikeun ngagaduhan haté anu séhat sareng kuat. Turutan rutinitas sapopoé ieu sareng ogé bakal anjeun.

Perawatan alami ngalawan gaya

Gaya anu ngaganggu pisan, kumaha ogé, upami anjeun teu ngagaduhan ubar di bumi anjeun tiasa ngubaranana sacara alami ku ubar alami ieu

Kumaha carana leres ngubaran jarawat

Dina artikel kaéndahan kaséhatan dinten ayeuna urang ngawartosan anjeun kumaha leres ngubaran jarawat. Turutan tips ieu pikeun pangobatan sadidinten anjeun.

Mangpaat nping 30 menit sapoé

Dina tulisan ieu kami ngungkabkeun manpaat anjeun nping 30 menit sapoé. Naps anu pangsaéna henteu tiasa langkung lami tibatan waktos ayeuna.

Kumaha nguatkeun tukang handap

Dina artikel kaséhatan dinten ieu urang carioskeun kumaha nguatkeun punggung handap upami urang hoyong nyegah nyeri kahareup saolah-olah urang parantos sangsara ti aranjeunna.

Pangubaran di bumi pikeun ngambekan batuk

Dina tulisan ieu kami nyayogikeun anjeun séri ubar bumi pikeun ngaleungitkeun batuk. Henteu aya anu ngubaran pilek, tapi urang tiasa meredihkeunana ku sababaraha cara.

12 trik pikeun lirén ngaroko

Kami hoyong salamet taun énggal pisan sareng ngabantosan anjeun ku trik anu pangsaéna supados anjeun tiasa minuhan résolusi anjeun pikeun lirén ngaroko. Taun ieu enya!

Kasalahan urang ngadamel nalika sarapan

Dina sababaraha kasempetan urang henteu kéngingkeun nutrisi anu diperyogikeun pikeun sarapan anu saé, urang ngalakukeun kasalahan anu urang kedah terang kumaha ngaidéntifikasi

OCU nganalisis kosmétik

Sakumaha anjeun yakin anjeun parantos terang, OCU mangrupikeun Organisasi Pamaké sareng Pamaké anu nyayogikeun kami ...

Darso ombak panas

Ati-ati pisan sareng gelombang panas anu nyerang ka samenanjung semenanjung, nyalindung tina panas sareng diajar ngungkulan gelombang panas

Gizi rambut anjeun sateuacan usum panas

Sateuacan usum panas nyiapkeun rambut anjeun supados siap pikeun sadaya bulan anu paling haneut dina sataun, yén anjeun henteu lirén uyah, laut, klorin atanapi kolam renang

Hirup sareng psoriasis

Psoriasis mangrupikeun panyakit anu diderita ku langkung ti 2% penduduk. Mangrupikeun robahan kulit anu nyababkeun flaking sareng robahan kulit

Kami ngajawab keraguan ngeunaan lensa kontak

Lensa kontak ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun seueur jalmi, tapi sateuacan lebet kana dunya lensa kontak, anjeun kedah terang naon anu diperyogikeun pikeun ngagunakeunana

Alergi panonpoé

Diajar naon alergi kana panonpoé sareng ngalawan borok na spot anu ngaganggu janten hébat usum panas ayeuna.

Sadayana ngeunaan kolagén

Kolagén aya dina jero awak urang, éta henteu diperhatoskeun tapi éta mangrupikeun sekutu pangsaéna anu urang gaduh sahingga kulit, tulang sareng ligamén urang katingali saé

Sadayana perkawis tiis tiis

Pisan tiis, éta inféksi anu ngaganggu anu mangaruhan kana bagian tina sungut, parantos dipikaterang. Kalayan ubar alami ieu anjeun bakal dugi kana tugas merangan éta

Trik eureun ngegel kuku anjeun

Upami anjeun ngagaduhan kabiasaan goréng ngegel kuku anjeun, terang trik pangsaéna pikeun nyingkahanana. Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun numuhkeun kuku sareng kéngingkeun panangan anu éndah

Pangobatan bawang bodas Tibét kuno

Kami ngabagi tamba bawang bodas Tibét kuno, persiapan dumasar kana bawang bodas sareng alkohol anu nyucikeun sareng nyéstoksifikasi awak urang ku cara saderhana sareng efektif.

Pentingna seuri

Peta seuri ngiringan urang unggal dinten, terang manpaatna sareng kénging imut anu béda tina kahirupan