Kampanye usum gugur-usum Massimo Dutti di dieu!

Massimo Dutti FW'22 Kampanye

Massimo Dutti parantos masihan anjeunna usum gugur usum 2022 kampanye. Kampanye anu henteu diémutan hatur nuhun kana lensa Oliver Hadlee Pearch, tanggung jawab pikeun nangkep gerakan sababaraha baju anu paling wawakil dina koleksi énggal ieu.

Héran dina koleksi énggal ieu nyaéta komitmen kana warna. Jelema jeruk jeung jeruk nada jadi keuna aranjeunna tebih ti nada nétral jeung nu teguh grup Inditex biasana ngarasa jadi nyaman. Reuwas anu pikaresepeun, tanpa ragu, anu bakal ngabantosan papakéan urang dina usum ieu.

kelir

Sakumaha anu parantos disebatkeun, jeruk sareng jeruk nangtung dina koleksi ieu, Koléksi Terbatas.  Kelir hégar que bareng jeung ungu sarta Burgundy tinge palette warna dawam Massimo Dutti urang bodas, hideung jeung blues. Urang bogoh ka!
Massimo Dutti FW'22 Kampanye

Kain jeung bahan

kulit alam nyaéta sakali deui protagonis usum gugur-usum tina kumpulan Massimo Dutti. Jas kulit, jas lombang, calana panjang, rok sareng kaos ngalengkepan koleksi sareng protagonis kadua: wol. Pakéan haneut anu teu tiasa leungit dina papakéan urang pikeun ngarawat suhu anu rendah.
Massimo Dutti kampanye usum gugur usum tiis

Anu penting

nu pakéan knit panjang dina kelir caang maranéhna boga ayana hébat dina kampanye gugur-usum tiis Massimo Dutti anyar ieu. Digabungkeun sareng sapatu ankle tinggi-heeled sareng jas haneut, aranjeunna mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun soré sareng wengi usum tiis.

La rok maxi jéntré hareup sarta lawang hareup mangrupa salah sahiji potongan nu urang resep paling ti koleksi anyar. Dijieunna tina kulit atawa lawon wol, éta diluyukeun kana situasi béda, ngagabungkeun jeung sapatu tinggi na sweaters knit beuheung tinggi. Rok anu sanés, sutra sutra anu disulam, ogé teu kapendak, janten, sareng kaos anu cocog, salah sahiji alternatif kampanye anu paling feminin sareng elegan.

Marengan pamadegan disebutkeun urang manggihan nu klasik signature: calana flare, jas wol, jaket lombang, blazer jeung kantong kulit; sakabéh éta sampurna pikeun poé ka poé. Naha anjeun resep usul kampanye usum gugur-usum ieu ku Massimo Dutti?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.