Kacang lega kalayan suung tumis

Kacang lega kalayan suung tumis

Naha anjeun milari resep anu saderhana sareng musiman? Resep ieu pikeun kacang lega kalayan suung tumis ditetek sadayana kotak. Anjeun ngan peryogi opat bahan pikeun nyiapkeunana, kalebet kacang, usulan musiman yén anjeun tiasa nambihan kana méja anjeun dina sababaraha cara.

Dina salad atanapi di rebus kentang kacang janten iringan anu sampurna. Tapi, naha henteu dijantenkeun protagonis tabel kami? Scald aranjeunna menit a heula Tumis aranjeunna saatosna bakal ngajantenkeun aranjeunna montok sareng dina waktos anu sasarengan ngajantenkeun aranjeunna lembut pisan. Mangrupikeun léngkah munggaran pikeun nyiptakeun piring sareng kacang salaku tokoh utama. Dupi urang teraskeun?

Kalayan kacang asak, anjeun kedah milari iringan anu sampurna. Supados henteu maok kasohorna, kami ngan ukur ngahijikeun ieu sareng bawang sareng supa. Kami sadar yén kami ogé parantos kagoda ogé nambihan sababaraha batu ham tapi tungtungna kami miceun éta. Éta mangrupikeun pilihan anu saé pisan, tapi ngajantenkeun piring ieu lirén janten pilihan vegan sareng ku sabab éta anjeun moal tiasa ngaraosan sadayana. Naha anjeun wani nyobian?

Bahan pikeun 2

  • 1 bawang daun, ngariung
  • 400 g. supa, iteuk
  • 1 cangkir kacang bersih
  • Sal
  • Lada
  • Minyak zaitun tambahan
  • 1 cabé rawit (opsional)

Step by step

  1. Blanch kacang dina pot sareng cai ngagolak sakitar langkung ti menit. Teras, tiiskeun aranjeunna handapeun aliran cai tiis, tiriskeun, sareng simpen.

Kacang lega kalayan suung tumis

  1. Salajengna, panaskeun dua sendok minyak zaitun dina wajan sareng bubur bawang sareng uyah sakedik sareng lombok, dina panas sedeng salami 10 menit.
  2. Nalika bawang bawang lembut pisan tambihan iteuk supa, usum sareng tumis dina panas sedeng-luhur. Upami anjeun henteu hoyong pikasieuneun, ieu waktos kanggo ngaleungitkeun cabé.
  3. Rék Lebetkeun kacang kana panci sareng tumis sababaraha menit.
  4. Ngawula ka panas.

Kacang lega kalayan suung tumis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.