Inuman homemade pikeun nurunkeun koléstérol

Ngaronjatkeun koléstérol

Upami anjeun parantos bébéja yén anjeun ngagaduhan koléstérol luhur, maka anjeun kedah ngamimitian ngurus diri pas mungkin. Kusabab koléstérol luhur tiasa ningkatkeun résiko panyakit jantung. Sacara umum, bisa disebutkeun éta tingkat na ningkat nalika urang nuju hiji gaya hirup sedentary sarta diet goréng. Dinten ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha nurunkeun koléstérol!

Sanaos upami aranjeunna mendakan éta, pasti dokter anjeun parantos masihan anjeun petunjuk anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeunana. Tapi sanaos kitu, kami bakal nyarioskeun ka anjeun yén kalayan séri inuman buatan bumi sareng ngarobih kabiasaan sapopoé anjeun, anjeun tiasa ngahontal hasil anu saé. Turunkeun damel pikeun nurunkeun koléstérol pas-gancang!

Smoothie kol homemade pikeun nurunkeun koléstérol

Éta sigana rada aneh pikeun anjeun, tapi anjeun pasti bakal ningali yén éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun pamit ka koléstérol tinggi. Dina hal ieu urang bakal butuh satengah kol. Kusabab ieu Éta ngagaduhan jumlah serat sareng vitamin anu ageung, tanpa hilap yén éta ngagaduhan tingkat cai anu luhur, pikeun ngajaga urang terhidrasi.. Sedengkeun di sisi séjén, 3 siung bawang bodas ogé diperlukeun, sabab ngandung allicin, nu mangrupakeun bahan nu mibanda sipat purifying. Ku kituna lamun urang liquefy duanana bahan jeung cai saeutik, urang bakal boga hasil hébat lamun nyokot eta unggal poe isuk-isuk.

sayuran anu nurunkeun koléstérol

Smoothie nanas

Panginten ngan ukur ku maca éta, anjeun resep langkung sakedik tibatan anu sateuacana. Nya, upami kitu, ayeuna waktos anjeun sabab éta ogé bakal nurunkeun koléstérol. Dina hal ieu urang bakal butuh tilu keureut nanas. Sakumaha anjeun terang, ieu Éta ngagaduhan vitamin C sareng tindakan salaku antioksidan. Jadi hartina moal ngantep kolesterol goréng nempel sarta bisa ngabalukarkeun kasakit. Ku kituna, urang nempatkeun tilu keureut nanas dina Blénder sarta tambahkeun jus satengah lemon, sagelas cai sarta séndok cuka cider apal. Dina hitungan detik anjeun bakal boga inuman nu bisa inuman sababaraha kali saminggu.

Jus buah

Ngagabungkeun sababaraha bungbuahan salawasna warta hébat pikeun sakabéh mangpaat eta bakal mawa kana kaséhatan urang. Ku alatan éta, lamun diantara aranjeunna urang manggihan strawberries leuwih hadé. Sabab aranjeunna tanggung jawab pikeun ningkatkeun fungsi antioksidan tina aliran getih urang. Ku kituna, bari maranéhna ngurus urang, urang ogé bisa ngarasakeun jus pisan husus. Kusabab pikeun hal ieu urang kudu nempatkeun 100 gram strawberries dina Blénder a, kalawan kiwi sarta jus dua jeruk. Hasilna anjeun bakal ngagaduhan inuman anu pinuh ku vitamin anu tiasa diinum unggal dinten, upami anjeun hoyong ngahijikeun sareng gelas biasa.

smoothies héjo pikeun kaséhatan

apel jeung wortel

Studi negeskeun yén tuang sababaraha apel unggal dinten ngabantosan ngirangan kolesterol jahat. Janten, upami anjeun resep nginum aranjeunna sapertos kitu, panginten dina bentuk shake, henteu langkung seueur. Kusabab upami urang ogé nambihan wortel anu ngagaduhan kandungan serat larut anu luhur, maka urang bakal ngagaduhan campuran anu khusus pikeun tugas urang ayeuna. Anjeun tiasa motong duanana apel jeung dua wortel jeung nempatkeun eta dina kaca Blénder. Salaku tambahan, anjeun bakal nambihan sagelas cai sareng sprig seledri. Lamun anjeun boga sagalana ogé dicampurkeun, anjeun tiasa inuman eta jeung kauntungan tina sagala sipat na. Sanaos leres upami anjeun nyandak isuk-isuk, langkung saé. Inget éta salawasna Anjeun tiasa masihan eta konsistensi rék, kalawan leuwih atawa kurang cai. Kusabab aya loba jalma anu resep shakes teu jadi kandel. Kalayan sagala ide ieu sareng latihan sadinten sakedik, anjeun tiasa nurunkeun koléstérol goréng langkung gancang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.