Gagasan anu pangsaéna pikeun ngahias headboard ranjang anjeun

Headboard klasik Upami anjeun hoyong masihan rohangan anjeun béda Tapi anjeun henteu terang kumaha ngalaksanakeunana ku cara anu saderhana sahingga éta masihan anjeun hasil anu pangsaéna, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku ngarobih headboard ranjang.

Dina tulisan ieu kami ngawartosan anjeun kumaha carana ngadamel kamar anjeun katingali béda ngan ngarenovasi headboard tina ranjang anjeun.

Kamar tidur mangrupikeun salah sahiji rohangan di bumi tempat éta henteu nampi seueur jati. Unsur sentral nyaéta ranjang, dituturkeun ku lomari, baju ganti sareng méja sisi ranjang. Gumantung kana jinis kamar tidur, upami éta langkung awét bakal ngagaduhan méja, di sisi anu sanésna, kamar tidur utami biasana henteu seueur elemen.

Headboard beusi tempa

Kusabab ieu, urang bakal terang ideu anu pangsaéna pikeun ngarobah headboard ranjang anjeun sareng masihan sentuhan anu sanés. Kukituna, hayu urang terang sababaraha ideu pikeun ngahias headboard ranjang anjeun sareng ngarobah kamar anjeun kana tempat anu anjeun pikaresep.

Gumantung kana ukuran rohangan anjeun, anjeun tiasa nambihan korsi atanapi dadang laci pikeun ngeusian rohangan kosong, nanging, henteu mungkin waé. Ieu sababna headboard ranjang tiasa janten panggung tengah sareng masihan sentuhan pribadi. 

Jantenkeun kamer anjeun tempat anu paling pikaresepeun

Penting pikeun bobo di lingkungan anu pikaresepeun, kusabab seueur alesan, tapi anu pang luhurna pikeun mikaresep manpaat istirahat anu saé. Headboard tiasa jalan jauh pikeun kamarna pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Upami urang ngagaduhan rohangan haneut sareng pikaresepeun kami bakal ngahontal séri manpaat: pikir jelas, réaksi gancang, ningkatkeun mémori sareng konsentrasi. Saré anu goréng henteu ngan ukur mangaruhan fungsi awak umum urang, tapi ogé ngaganggu kualitas umum kahirupan, sosial, damel sareng hubungan kulawarga.

Supados kamar anjeun ngagaduhan suasana anu pangsaéna sareng pikaresepeun sakumaha mungkin, perhatoskeun tip-tip ieu:

  • Pilih nuansa anu mere ilham katenangan. Diantarana waé nyaéta nada cahaya keusik sareng warna bumi. Kai masihan urang seueur kualitas sareng kontras sareng beige, blues sareng greens.
  • Milih lampu anu gaduh warna semu beureum sareng anu niru surupna. Pikeun ieu anjeun kedah nganggo lampu teu langsung dina headboard.
  • Anggo karpét anu didamel tina bahan nganggo tékstur anu pikaresepeun sapertos sutra atanapi wol.
  • Nengetan deui dina ranjang. Dina hal ieu, dina headboard, sanaos anjeun ogé kedah merhatoskeun kelengkungan tonggong anjeun sareng kaén sprei anu hampang sareng katun.

Lulugu aslina

Milih headboard anu sampurna pikeun ranjang anjeun

Gampang pisan musna dina semesta headboard. Variétas na seueur sareng paling pikaresepeun sahingga urang bakal hoyong nyobian sadayana. Tapi sakumaha urang nyarios, urang bakal teras-terasan ningali gaya imah urang supados henteu bentrok. 

Di sisi anu sanésna, sigana urang masihan langkung aya hubunganana sareng gaya sareng éstétika tibatan kana fungsina headboard. Duanana sami pentingna.

Upami anjeun hoyong kamar tidur anjeun katingali langkung saé, sareng ogé janten terisolasi tina noise, kalayan warna anu éndah dina témbok sareng sadaya kanyamanan, tetep émutan ieu.

bahan

Penting pikeun ngémutan bahan naon anu parantos dianggo dina pangkéng. Gumantung kana selera anjeun sareng anggaran éta bakal janten hiji jinis atanapi anu sanés. Anu kai mangrupikeun anu masihan anu paling raoseun kahaneutan, di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nganggo anu logam.

Jenis headboard

Éta mangrupakeun headboard anu mangrupikeun bagian tina struktur ranjang atanapi anu anjeun mésér nyalira. Headboard sareng ranjang tiasa henteu sami atanapi henteu silih lengkepanNanging, éta tiasa nyiptakeun épék visual anu saé pisan.

Janten tong hariwang upami headboard anjeun henteu sami sareng ranjang, éta tiasa janten sentuhan anu dibutuhkeun ku kamar anjeun.

Diubaran

Anjeun tiasa milih serat alami sapertos katun atanapi linen, sabab pangaruhna seger pisan. Sapertos dina nada cahaya janten langkung saluyu sareng jinis lawon ieu.

Upami anjeun milih serat sintétik, ieu bakal langkung gampil dibersihkeun sareng langkung tahan. Di sisi anu sanésna, anu nganggo katingal buludru bakal masihan tampilan anu langkung klasik sareng méwah. Anjeun oge tiasa nambihan tombol, sapertos gaya kancing atanapi kancing di gigirna.

Kalayan méja samping ranjang bawaan

Anjeun tiasa milih headboard anu parantos gaduh lampu dina méja sisi ranjang dilebetkeun, ieu bakal nyayogikeun desain sareng fungsina. Naon deui, anjeun bakal nyegah lampu tina nyandak rohangan dina méja sisi ranjang. 

Headboard kalayan potongan unik

Gagasan pikeun ngahias headboard tina ranjang anjeun

Teras, urang carioskeun ide anu pangsaéna pikeun ngahias headboard ranjang anjeun. Ku cara ieu anjeun bakal kéngingkeun gaya anu béda di kamar anjeun ku cara saderhana.

Headboard kalayan pigura poto

Mangrupikeun ideu anu modéren pisan anu sering dianggo. Gambar, foto atanapi gambar disimpen dina tempat dimana sirahna badé angkat, ditempelkeun dina témbok. Fokusna bakal aya dina gambar. 

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih poto-poto ogé supados sadayana aya dina harmoni.

Headboard fungsional

Aranjeunna saé pisan pikeun ngaoptimalkeun rohangan maksimal. Headboard ieu ngagaduhan rak internal sareng ruang penyimpanan, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun anu seueur di bumi. Maka, salaku tambahan, aranjeunna bakal tiasa ngagaduhan sadayana anu urang peryogikeun dina waktos rélaxasi éta.

Headboard sareng wallpaper

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur ngan ukur wallpaper dina bagian témbok anu saluyu sareng headboard atanapi témbok sadayana anu ngabatesan bagian headboard ku motif anu béda. Dina hal ieu, anjeun tiasa milih kertas anu paling cocog sareng gaya anjeun sareng cita cita nyaéta anjeun tiasa ngarobih sakalian anu dipikahoyong salami anjeun ati-ati nalika nyoplokkeun.

Rak atanapi rak terpadu

Anjeun tiasa ogé ngaganti headboard anjeun ku rak atanapi rak atanapi sababaraha kanggo dianggo salaku tempat panyimpenan. Anjeun tiasa ngadamel rak dilebetkeun kana témbok pikeun nempatkeun pigura gambar, objék desain atanapi souvenir. Salaku tambahan, anjeun tiasa nempatkeun lampu di dinya janten anjeun henteu kedah nganggo rohangan dina méja sisi ranjang anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.