'Sequía' mangrupikeun séri TVE énggal kalayan rupa anu kawéntar

Rodolfo Sancho

'Halodo' parantos aya kanyataan dina TVE. Dina hal ieu, sanés platform, anu biasana urang ngobrolkeun, anu nampilkeun kami ku warta anu pikaresepeun. Sigana saluran anu biasa ogé bet dina fiksi sareng dina hal ieu ti panangan palaku anu kawéntar sareng Spanyol.

Pikeun naon sigana bakal ngagaduhan panarimaan anu saé sareng di luhur sadayana, pikeun argumen na yén éta pasti bakal mangaruhan sapertos anu tiheula. Éta pikagumbiraeun, janten misteri bakal aya di pihak urang tapi langkung seueur téma anu bakal ditambihan tina téma anu urang sering resep mendakan. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

Naon plot 'Halodo'

Urang mimitian ku terang naon anu bakal urang mendakan dina séri TVE anyar ieu kalayan kolaborasi sareng televisi Portugis. Nya, sabab urang parantos maju, éta mangrupikeun rasa ngagumbirakeun dimimitian ku misteri anu teu kaungkulan di kota. Tempat ieu parantos ningal kumaha usum garingna kajantenan. Tapi kusabab dirina aya dua mayit anu tatu tembakan anu parantos lami aya. Ti saprak éta, pulisi tanggel waler pikeun méréskeun kajahatan ieu.

Aktris Elena Rivera

Nalika idéntitas korban dipikaterang, dua kulawarga nyebrang jalan sanés sanés ti tempat anu sami. Tapi ieu bakal nimbulkeun seueur rahasia sareng hubungan anu disumputkeun pikeun muncul. Tapi éta ogé urang bade mendakan pengkhianatan, mikanyaah sareng seueur cita-cita. Sacara umum, urang parantos ngagaduhan kasimpulan sadaya anu bakal ngajantenkeun 'Kagaringan' mangrupikeun séri anyar anu anjeun bakal kaitung, ampir pasti. Kanggo ayeuna, syuting parantos dimimitian, janten urang kedah ngantosan sakedik deui.

Tempat anu bakal urang tingali dina séri

Pastina sababaraha lokasi syuting bakal biasa anjeun, sabab rékamanana bakal dimimitian di daérah Cáceres, ogé di Madrid. Tapi sakumaha anu urang sebatkeun sateuacanna éta mangrupikeun produksi babarengan sareng televisi Portugis, kedahna disebatkeun yén daérah Lisbon atanapi Cascais ogé bakal janten gambar utama, sapertos anu ditingalikeun ku VerTele! Janten, ngan ukur terang data ieu, urang sadar yén éta janji pisan, sabab tempatna ogé ngagaduhan pesona anu hébat sareng anu nambihan argumen parantos tiasa nyarios seueur perkawis nyalira.

Miryam Gallego

Naon karakter dina séri?

Dina hiji sisi urang mendakan Rodolfo Sancho, anu urang sadayana terang parantos ngamimitian dina séri sapertos 'Al ninggalkeun kelas' sareng tumuh ka anu sanés sapertos 'Amar dina jaman anu kasusah', 'Isabel' atanapi 'The minister of time', sareng anu sanésna sanés. Gigireunana nyaéta aktris Gambar placeholder Elena Rivera kami parantos ningali anjeunna dina 'Servir y Protecte', 'La Truth' atanapi 'Inés del alma mía'. Miryam Gallego mangrupikeun nami sanés anu ogé muncul diantara para protagonis séri TVE. Duanana 'Wartawan' sareng 'Red Eagle' atanapi 'Rahasia nagara' ogé ngagaduhanana.

Janten sakumaha urang ningali palaku utama pinuh ku bintang-bintang hébat, tanpa hilap Miguel Angel Muñoz yén urang émut anjeunna tina 'A step forward' atanapi 'Ulysses Syndrome', sareng anu sanésna. Di sisi na urang ogé bakal ningali Juan Gea, anu ngagaduhan karir panjang dina televisi sareng di dunya bioskop sareng bahkan di dunya téater kalayan seueur karya. Aktris Portugis Margarita Marinho sareng aktor Guilherme Filipe aranjeunna ogé ngiringan pemeran. Nalika syuting na ayeuna dimimitian ngan ukur mimiti usum panas, di momen teu aya deui data dina séri. Tapi kami ngarepkeun pas pisan urang tiasa ngaraosan sadayana palaku sareng aktris ieu dina layar leutik.

Gambar: Instagram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.