Greens sareng blues ngadominasi koleksi Mango's Color Runaway

Mango Warna Runaway Koléksi

Abdi bogoh yén firms fashion ngajukeun kami kelir jelas pamit ka usum panas jeung hirup. Warna sapertos héjo, biru sareng lilac anu mangrupikeun béntang koleksi Color Runaway énggal ku Mango anu kami ngajak anjeun mendakan sareng kami ayeuna.

kabur warna Éta mangrupikeun koleksi anu dirancang pikeun pamit usum panas sareng wilujeng sumping usum gugur. Koléksi dimana anjeun bakal mendakan baju anu serbaguna anu anjeun tiasa adaptasi pikeun kahirupan sadinten anjeun sareng ka acara salajengna anu anjeun hadiri salaku tamu.

kelir

Blues, greens jeung ungu Éta sapertos anu kami parantos diantisipasi para protagonis koleksi ieu. Aranjeunna dibere dina gaya monochrome sarta digabungkeun dina potongan kalawan prints belang nu mawa dinamisme kana koleksi. Tebak naon kombinasi warna favorit urang téh? Upami anjeun panginten anu diwangun ku héjo sareng lilac, anjeun leres!

Mango Warna Runaway Koléksi

Tisu-tisu

nu lawon satin aranjeunna ngadominasi koleksi sakumaha aranjeunna gaduh sapanjang usum panas. Garments dijieunna tina poliéster na viscose masih mayoritas dina koleksi ieu sarta, berkat fluidity maranéhanana, nyadiakeun gerakan ka unggal outfits. Marengan ieu, lawon séjén khas usum gugur-usum nangtung kaluar: lawon Tweed.

Mango Warna Runaway Koléksi

Baju na

Dresses jeung jumpsuits Aranjeunna boga peran hébat dina kumpulan ieu. Diantara anu munggaran, desain evasé nangtung, sareng karesep urang nyaéta desain biru lipit sareng citak dina paragraf ieu, duanana milik koleksi. pesta jeung upacara tina tandatangan.

Koleksi Mango's Color Runaway ogé masihan kami set dua potongan anu saé, tren nyata! Urang teu bisa nyandak panon urang ti set tina rok jeung blazer di Tweed héjo. Naha anjeun henteu nyangka éta mangrupikeun usulan anu saé dina kombinasi sareng kaos lilac pikeun usum gugur? Urang bogoh ka eta.

Naha anjeun resep usulan anyar firma Spanyol? Penampilan naon anu anjeun pilih pikeun ngahadiran acara salajengna anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.