Ékspoliasi mangrupikeun konci pikeun ngajantenkeun rambut anjeun langkung gancang

Kumaha carana ngaluarkeun kulit sirah

Sanés sanés mimitina urang hoyong ningali kumaha rambut urang tumuh langkung gancang. Nya, pastina anjeun parantos rada bosen milari sadaya jinis solusi pikeun éta. Dinten ieu kami bakal ningali salah sahiji anu paling umum, anu urang ngagaduhan di ujung jari tapi sigana urang henteu teras-teras masihan pentingna anu leres-leres dilakukeun: pengelupasan.

Kusabab sakumaha kajadian dina sesa awak, éksfoliasi mangrupikeun prosés anu bakal ningkatkeun kulit urang sacara signifikan. Éta kusabab éta upami urang mikirkeun rambut, atanapi langkung saé kulit sirah, moal katinggaleun. Naha anjeun hoyong terang léngkah naon anu anjeun kedah nuturkeun?

Naha pengelupasan mangrupikeun konci pikeun pertumbuhan rambut anu gancang?

Sakumaha urang terang, exfoliate nyaéta pamitan sél paéh. Ku alatan éta, nalika urang ngalakukeun éta dina kulit, urang bakal ngaleungitkeun sadayana kaleuwihan, pikeun masihan rohangan pikeun perbaikan. Dina hal ieu, hal anu sami kajadian sabab anu bakal urang lakukeun nyaéta ngaluarkeun kulit sirah urang, anu salawasna meryogikeunna. Éta mangrupikeun daérah dimana gajih condong akumulasi dina seueur kasus, sedengkeun anu sanésna éta kagaringan. Kalayan exfoliasi anu saé urang bakal ngabantosan kulit di daérah ieu, pikeun pamitan résidu produk tertentu anu kadang-kadang tetep dina rambut sareng stimulasi sirkulasi sahingga rambut mimiti tuwuh langkung kuat tibatan kantos. Anjeun tiasa ningali sadayana ieu berkat nerapkeun sababaraha pangobatan alami anu urang usulkeun.

Ékspoliasi sareng lapangan kopi

Éksploitasi kulit sirah ku kopi

Bubuk kopi mangrupikeun salah sahiji ubar anu paling sering dianggo nalika urang hoyong ngaéfoliasi. Salaku tambahan, éta mangrupikeun bahan anu urang sadayana ngagaduhan di bumi pasti. Janten, urang peryogi 4 séndok kopi kanggo ngamimitian nyiapkeun campuran urang. Tapi supados masagi tiasa langkung lengkep sareng éta bahkan langkung gampang pikeun urang, henteu sapertos kitu Campur kopi sareng dua séndok yoghurt alami atanapi upami anjeun henteu ngagaduhanana, sakedik minyak kalapa. Janten ieu ngabantosan urang langkung seueur nalika ngalakukeun pijet. Ieu bakal nganggo ramo, tanpa masihan tekanan teuing sareng nutupan sakumna daérah kalayan saé.

Gula sareng minyak zaitun pikeun rambut anjeun

Pilihan séjén pikeun ngalakukeun éféksi nyaéta ngabantosan urang sareng gula. Granit anjeun ogé bakal ninggalkeun kami hasil anu saé pikeun dipertimbangkeun. Tapi leres yén urang bakal teras-terasan kedah ngagabungkeun sareng anu sanés, janten langkung saé dina kulit. Dina hal ieu, éta bakal janten minyak zaitun. Sakumaha urang terang ogé, ieu tanggung jawab nyayogikeun hidrasi, sajaba ti ngaleungitkeun sagala jinis limbah sareng masihan kami antioksidan. Mangrupikeun ideu anu sanés anu urang resep pikeun saderhana pikeun dilaksanakeun sareng hasilna anu saé.

Pangubaran kulit sirah lemon

Gula sareng jeruk nipis

Ubar ieu sampurna pikeun jalma anu ngagaduhan kulit rambut berminyak. Kusabab sakumaha urang terang jeruk nipis bakal jawab ngatur sebum. Janten sareng éta, gula bakal sumping, anu bakal janten deui deui anu nyeret sadaya kokotor anu urang gaduh. Pikeun ubar sapertos kieu, henteu sapertos anu gaduh jumlah anu sami tina hiji bahan sareng bahan anu sanés. Ogé, émut yén jeruk nipis dina buuk anjeun, upami anjeun kéngingkeun sinar matahari, tiasa nyéhatkeun. Janten, jenis gagasan sapertos kieu sok langkung saé dilakukeun nalika wengi nalika urang henteu deui kaluar. Rambut anjeun kedah rada beueus nalika anjeun badé ngalarapkeunana. Ti dieu, anjeun bakal ngamimitian ku urut sirkular sareng saatos sababaraha menit, anjeun tiasa nyeuseuh rambut sapertos biasa. Anjeun pasti bakal ningali épék na gancang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.