Kentang dipanggang sareng ngegel zucchini

Kentang dipanggang sareng ngegel zucchini

Kentang panggang sareng gigitan zucchini anu kami ngajak anjeun nyiapkeun dinten ayeuna sigana sapertos pilihan anu hadé ngalengkepan tuang siang. Anjeun ngan ukur kedah ngiringan nganggo saos atanapi saos karesep anjeun pikeun pangalaman lengkep. A Sambel Romesco, sababaraha saos yogurt atanapi malah hummus a aranjeunna pilihan hébat.

Persiapan gigitan kentang sareng zucchini ieu ogé mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngalibetkeun anu leutik sareng nyéépkeun waktos anu senang sareng kulawarga. Éta tiasa ilubiung dina nyiapkeun adonan sareng dina pembentukan bites.

Nyiapkeun aranjeunna dina kaulinan barudak, teu pernah saé cenah. Pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna, Nanging, aya dua léngkah konci anu anjeun henteu pernah kedah hilap: solokan zucchini parut sareng hurungkeun gigit nalika anjeun ngabentukna ngarah greased dina dua sisina sahingga kéngingkeun warna emas anu saé.

bahan

  • 500 g. kentang
  • 300 g. bonténg Jepang
  • 70 g. kéju parut
  • 50 g. breadcrumbs + tambahan pikeun palapis
  • endog 1
  • 1 séndok kari kari
  • Sal
  • Lada
  • Minyak zaitun tambahan

Step by step

  1. Panas cai dina panci na masak kentang. Sakali asak, solokan sareng ngantepkeun janten tiis.
  2. Bari aranjeunna niis mesek na ngilu zucchini. Teras, lebetkeun kana colander teras pencét sareng séndok kanggo miceun kalolobaan cairanana.
  3. Sakali kentang tiis, mesék aranjeunna sareng dina mangkok blast aranjeunna ku garpu dugi ka murni.
  4. Tambahkeun zucchini, kéju parut, breadcrumbs, endog, kari sareng usum ka kentang anu dihandap. Engké, gaul dugi ka némpelkeun.
  5. Sateuacan teraskeun sareng resepna, gajih baki baki sareng panaskeun ieu dugi ka 220ºC.

Kentang dipanggang sareng ngegel zucchini

  1. Leres ayeuna, nyandak bagian adonan ku panangan anjeun sareng bentukkeun kana bal. Nalika anjeun ngadamel, gulung dina breadcrumbs sareng tempat dina lambaran cookie. Rata rata nepi ka kandelna 1,5 cm. sakitar teras balikan deui ngarah greased dina dua sisi. Upami anjeun badé ngahakan éta ku panangan, idealna kedahna antara 5 atanapi 6 séntiméter diaméterna sapertos anu parantos kami siapkeun di Bezzia.
  2. Sakali anjeun gaduh sadaya kentang sareng zucchini bites dina baki Panggang dina 220ºC salami 20 menit. Teras balikan deui sareng bakar salami 10 menit deui.
  3. Sajikeun kentang sareng kacangan zucchini kalayan saos karesep anjeun.

Kentang dipanggang sareng ngegel zucchini


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.