Cangkir coklat, krim sareng kacang

Cangkir coklat, krim sareng kacang

Upami kuring ngawartoskeun anjeun yén anjeun tiasa ngadamel panganan cuci mulut ieu dina 10 menit, anjeun bakal percanten? Cangkir coklat, krim sareng kacang ieu mangrupikeun alternatif hébat nalika urang gaduh tamu di bumi. Urang tiasa ngantepkeun dasar coklat didamel sareng nambihan sateuacan nyayogikeun sesa bahan.

Sakumaha biaya anjeun pikeun nyiapkeun kacamata ieu? Sakitar 10 menit. Teras, anjeun kedah ngantepkeun aranjeunna tiis kana suhu kamar atanapi ngajaga aranjeunna dina kulkas lamun anjeun moal tuangeun éta dinten anu sami. Mousse coklat Éta lemes pisan sareng tiasa disayogikeun nyalira, tapi krim sareng kacang polong nyumbang kana ngadamel dessert ieu langkung bulat.

Anu matak ngeunaan nambihan kacang dina tuangeun ieu nyaéta kontras asin yén ieu nyumbang kana dessert. Sareng keuna renyah dina kasus kacang ninggang anu dijantenkeun puncak. Tapi upami kacang sanés hal anjeun, bobo pikeun nambihan sababaraha serutan coklat, koko atanapi kayu manis di luhur krim.

Bahan pikeun 1 gelas

  • 200 ml susu atanapi inuman almond
  • 9 g. aci jagong
  • 1 séndok gula
  • 10 g. koko murni
  • Krim dikocok
  • Mantega kacang
  • Kayu manis
  • Kacang bakar

Step by step

  1. Simpen opat bahan anu munggaran dina mangkok: inuman almond, aci jagong, gula sareng koko. Saterusna, campur sareng sababaraha batang manual nepi ka kabéh bahanna dicampur ogé.
  2. Candak mangkok kana gelombang mikro sareng manaskeun pikeun menit dina kakuatan maksimum. Teras angkat sareng aduk ku rod sateuacan nempatkeun deui dina gelombang mikro. Balikan deui operasi sabaraha kali saperluna ayeuna ku stroke 30 detik dugi campuranna kentel. Dina kasus kuring éta 4 menit total.
  3. Sakali kuring parantos kentel tuang campuran kana gelas sareng ngantepkeun tiis kana suhu kamar.

Cangkir coklat, krim sareng kacang

  1. Nalika mousse koko tiis, ngahias ku krim dikocok, sababaraha benang mantega suuk, kayu manis sareng kacang bakar.
  2. Ngarasakeun gelas coklat, krim sareng kacang kanggo tuang.

Cangkir coklat, krim sareng kacang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.