Cai mancur kebon, hiasan sareng sayah

Cai mancur kebon

Air mancur parantos aya di sapanjang sejarah a pokok sapotong di kebon. Unsur hiasan anu henteu ngan ukur nambihan karakter pikeun aranjeunna, tapi ogé nyumbang kana nyiptakeun lingkungan anu tenang sareng réfléksi berkat gumulungna cai.

Dina usum panas garing sapertos urang, cai mancur kebon ogé mangrupikeun pakakas pikeun mawa kasegaran ka rohangan luar ieu. Alesan pikeun hayang nempatkeun cai mancur di kebon anjeunku sabab kitu, aranjeunna seueur. Saloba faktor anu anjeun kedah perhatoskeun pikeun milih salah sahiji.

Faktor sateuacanna pikeun tumut kana akun

Anjeun moal ngantisipasi nanaon upami anjeun mimiti milari cai mancur kebon tanpa dianalisis sateuacanna dimana anjeun badé nempatkeunana sareng naon ciri anu anjeun pilari di dinya. Kemungkinan di pasar teu aya tungtungna sareng naroskeun ka diri anjeun sababaraha patarosan sateuacan anjeun ngamimitian bakal nyepetkeun pamilarian anjeun.

Cai mancur kebon

  1. Dimana anjeun badé nempatkeunana? Di tengah kebon atanapi ngalawan témbok?
  2. Naha anjeun resep sumber cai mancur khusus atanapi modél prefabrikasi?
  3. Naon anu anjeun milari kebon anjeun? Palasik, kontémporér, Mediterania, minimalis, alami ...
  4. Naha sora sumberna penting pikeun anjeun? Boh laju aliran sareng jangkungna jet cai bakalan mangaruhan jumlah noise tina sumberna.
  5. Dupi anjeun nyambungkeun kana cai anu ngalir? Naha anjeun kersa damel damel atanapi anjeun resep nganggo jinis mékanisme operasi anu sanés?

Ngajawab patarosan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngonpigurasikeun jenis font anu paling cocog pikeun kebon anjeun. Ku cara ieu anjeun tiasa nyaring pamilarian sareng ngahontal cai mancur kebon anu dipikaresep ku anjeun langkung gancang. Teras, antara kamungkinan anu nyata, boh desain boh anggaran bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan terakhir.

Jinis cai mancur kebon

Upami anjeun parantos nyobian ngajawab patarosan, moal hésé pikeun anjeun pikeun nebak yén aya seueur faktor anu tiasa urang tingali pikeun mengklasifikasikeun cai mancur kebon dina sababaraha jinis. Nanging, dinten ieu urang ngan bakal museur kana dua, anu urang anggap pangpentingna: kinerja sareng matéri.

Ku gaya / materina

Bahan atanapi sét bahan-bahan tina cai mancur kebon didamel tangtukeun gaya anjeun. Kaseueuran cai mancur gaya klasik didamel tina batu, ogé gaya Mediterania biasana yén aranjeunna nampilkeun unsur keramik.

  • Batu cai mancur batu: Cai mancur batu alam parantos dianggo salami sajarah salaku unsur pokus di kebon. Potongan-potongan ukiran sareng bentuk patung biasana tradisional nempatan pusat kebon anu paling anggun. Anu ngagaduhan baskom atanapi palung, pikeun bagianana, sacara tradisional ngahias témbok bumi ageung. Duanana dicirikeun ku biaya tinggi na.

Cai mancur batu klasik

  • Cai mancur ubin: Jenis cai mancur ieu biasana didamel tina beton sareng dihias ku ubin. Dina budaya Arab aranjeunna nampilkeun bentukna buleud sareng motif anu warna-warni pisan; Ieu mangrupikeun sumber anu umum urang mendakan di Spanyol kidul. Nanging, dimungkinkeun pikeun nyiptakeun jinis font sanésna tina ubin, fon anu nganggo éstétis anu langkung modéren. Kumaha? Ngagunakeun garis lempeng sareng ubin dina nada hideung bodas.

Cai mancur ubin

  • Sumber logam: Kana waktosna, cai mancur logam ngagaduhan patina anu khas pisan anu masihan aranjeunna karakter. Dina logam anjeun tiasa mendakan cai mancur palsu kalayan éstétika klasik, tapi ogé anu sanésna didamel tina potongan logam saderhana anu ngagaduhan éstétis anu langkung modéren sareng anu sampurna cocog sareng kebon anu diideuan minimalis.

Cai mancur logam

Pikeun operasi na

Aspék anu penting pisan pikeun diperhatoskeun nyaéta jinis operasi cai mancur. Kaseueuranana ngagaduhan motor listrik anjeun tiasa sambungkeun kana grid atanapi ngalirkeun batré éksternal atanapi panel surya. Émut yén gumantung kana dimana anjeun badé nempatkeun cai mancur, sambungkeun kana jaringan listrik panginten peryogi padamelan tambihan sareng naékkeun biaya.

Kalayan jinis cai mancur naon anu anjeun badé ngahias kebon anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.