The Bridgertons: Usum Kadua Ayeuna Dikonfirmasi!

Adipati buru-buru

Bridgertons parantos janten salah sahiji kasuksésan anu hébat pikeun nutup taun 2020. Usum kahiji perdana di Natal taun ka luhur, masih sababaraha bulan ka hareup aranjeunna masih nyarioskeun plot sareng tokoh utami. Kusabab kitu, saatos kasuksésan anu hébat dina carita jaman ieu, tiasa waé ngantosan angsuran kadua.

Tangtosna, éta diarepkeun nalika urang mairan ogé, tapi naon anu sigana urang teu resep pisan seuseueurna seueur éta Patih Hastings moal aya dina usum kadua anu ditunggu-tunggu. Leres, éta mangrupikeun jeruk nipis sareng pasir anu sanésna, janten urang henteu terang kumaha sadayana ieu bakal mangaruhan kasuksésan bagian kadua, anu parantos ngamimitian némbak.

Kumaha usum kadua séri Netflix

Tanpa lebet kana spoiler, kami jelas yén salah sahiji panyusutan dasar sareng yén urang murag asih sareng musim kahiji nyaéta carita cinta. Adipati sareng Daphne murag asih pisan sareng ngagugulung halangan-halangan anu tangtu supados babarengan.. Aranjeunna nyanghareupan sababaraha masalah, diantarana waé ngagaduhan murangkalih. Tapi kami henteu bakal mayunkeun hal anu sanés, pikeun sadayana anu teu acan ningali éta.

Di momen, urang anu ngalakukeun, urang kedah meunang tina terang kumaha carita éndah ieu bakal teraskeun, tapi sigana moal sapertos kitu. Usum anyar moal janten terusan ti heula, tapi ayeuna bakal fokus kana anggota Bridgerton anu sanés sareng éta bakal janten lanceuk. Kusabab sakumaha anjeun pasti terang, aranjeunna aya hubunganana sareng buku. Janten, urang bakal ningali kumaha urang adaptasi sahingga ngora Daphne henteu keukeuh pikeun Adipati na sabalikna. Sigana Anthony bakal ngambil alih peran kapamimpinan éta sareng bakal ngagumbirakeun urang ku cinta anyar sareng carita atanapi rahasia anyar.

Syuting The Bridgertons

Iraha Bridgerton usum 2 kaluar

Masih dini teuing kanggo nyarios nalika The Bridgerton usum 2 bakal kaluar. Kusabab syuting na parantos dimimitian dina usum semi ieu. Urang terang kumaha rumitna kadang némbak carita haliber ieu, pikeun naon anu yakin yén dugi ka akhir taun ieu 2021 atanapi panginten awal 2022, urang moal ngagaduhan béja anu hébat antara leungeun kami. Leres, éta diantosan pisan tapi ieu bakal masihan waktos ka urang pikeun nyerna yén salah sahiji protagonis utama moal aya deui dina waktos anu sareng dina siaran hareupna.

Rupa anyar dina The Bridgerton?

Éta ibarat kahirupan nyalira, sababaraha angkat sareng anu sanés sumping kalayan paksa. Nya, dina The Bridgertons éta moal béda-béda ogé. Kusabab sanajan, Regé Jean-Page henteu aya dina paré, Simon Ashley sumping. Sigana ieu bakal janten cinta anyar Anthony, nyaéta, anu mimiti lahir di kulawarga. Tangtosna, sigana carita éta deui dieusian ku seueur émosina sareng romansa, ogé kakuatan. Tapi leres yén drama ogé ngajelegur sapertos anu sateuacanna. Campuran anu langkung saé ngabeledug anu ngajantenkeun urang hoyong langkung seueur pikeun sawangan sakedik. Diasumsikeun yén sésa karakter, kulawarga anu paling pikaresepeun, bakal teraskeun sareng urang dina hiji usum deui. Tapi leres leres pikeun mastikeun, urang tetep kedah ngantosan.

Bridgerton Usum XNUMX

Pamitan ka Patih

Leres, urang keukeuh pisan, tapi leres yén anjeunna leres-leres tokoh utama sareng ieu biasana henteu kajadian dina séri anu suksés, jaringan sosial tos ka palaku. Kusabab kitu, dina Instagram kami parantos ningal kumaha Adipati nyalira pamitan kasuksésan anu hébat, dugi ka ayeuna. Sigana mah anjeunna ngan ukur ditandatanganan salami hiji mangsa sareng, sapertos kitu, anjeunna moal teras-terasan janten bagian, tapi anjeunna sok ngagaduhan kecap anu saé pikeun batur sakamarna sareng pikeun pagawéan hébat anu masihan anjeunna pangakuan internasional. Dupi anjeun kersa aya dina usum kadua?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.