Balikna 'Los Hombres de Paco' beuki deukeut!

Usum anyar Paco's Men

'Lalaki Paco' aranjeunna parantos janten salah sahiji seri anu masih ngagantung dina sirah urang. Mangrupikeun taun 2005 nalika urang ningal pikeun anu munggaran hiji trio pulisi anu gaduh kahirupan anu béda tapi janten babaturan mangtaun-taun. Petualangan na, kulawargana sareng cinta atanapi patah hati bakal pas ngahubungkeun urang kana layar leutik.

Janten lima taun ka hareup, sapertos anu sanés dina kahirupan, éta bakal réngsé. A tungtung anu salawasna ngantosan kami hoyong langkung, sanaos kanyataanna seueur karakter anu ngalangkung séri. Nya ayeuna anjeunna mulih deui sareng sumanget anyar anu bakal urang tingali langsung pisan Anténeu 3!

Kasuksésan hébat 'Los Hombres de Paco'

Sanaos sakapeung éta kajadian sareng séri, henteu teras masing-masing musim na ngagaduhan kasuksésan anu sami. Maka, nalika sababaraha tokoh na ninggali, panginten turunna pemirsa tiasa epik pisan. Tapi nyatana nyaéta nalika 'urang Paco' ngahontal tipi aranjeunna ningali kumaha sagala éta robih. Aranjeunna ngagaduhan sadayana anu dipikahoyong sareng éta humor anu saé, momen émosional sareng roman, sadayana aya hubunganana sareng genre detektif.. Salaku musim ngalirkeun, karakter anyar ogé nambihan plot anu aya sareng tetep paling penting, ku carita anyar cinta sareng timburu. Hal anu ngajantenkeun kapentingan masarakat deui diperhatoskeun. Pikeun ieu sareng seueur deui, séri ieu ngajaga pemirsa anu saé sareng para penggemarna nangis dina usum anyar.

Sabaraha musim sareng episode anu ngagaduhan 'Los Hombres de Paco'?

Serialna, dugi ka ayeuna, gaduh total 9 musim sareng sadayana nambihan dugi ka langkung ti 117 episode. Kusabab henteu sadayana musim ngagaduhan épisode anu sami. Sababaraha urang ngagumbirakeun 14 urang sapertos anu aya dina usum kadua, sedengkeun anu paling umum nyaéta aranjeunna ngagaduhan 12 atanapi 13. Éta di tengah pandemi sareng kurungan, April 2020 nalika aya cariosan ngeunaan kamungkinan balik. Syuting diperkirakeun ngamimitian usum panas éta upami tiasa. Paco Tous disada sapertos salah sahiji karakter mimiti anu aya di dalamnya. Tapi henteu lami saatosna, nami-nami anu paling dikenal dibéré pikeun ngawangun tim anu pernah nalukkeun urang sadayana. Nyatana, dina usum panas 2020, Michelle Jenner sareng Hugo Silva ogé bakal mastikeun penampilanna dina usum anyar.

Soundtrack anyar pikeun séri Antena 3

Kami parantos nyarios yén para pemeran sigana dijaga, janten kami bakal ningali deui tokoh protagonis anu hébat sareng kelompok pulisi anu paling henteu jelas sadayana, kalebet komisaris. Tapi upami aya hiji hal anu robih, éta mangrupikeun lagu na. Ayeuna giliran Estopa, anu jaga nampilkeun 'El Madero'. Éta mangrupikeun lagu énggal anu bakal ngamimitian usum anyar 'Los Hombres de Paco'. Sanaos anjeun pasti émut ka kelompok Pignoise, ayeuna Estopa anu bakal ngambil alih nambihan nada séri anu suksés.

Dimana urang tiasa ningali 'Los Hombres de Paco'?

Sigana mah 16 bab anyar badé dibagi kana dua musim. Tapi pikeun anu munggaran, Diperkirakeun tayang perdana di Antena 3, dina jadwal Perdana Time terus teraskeun ditingali ngalangkungan Atresplayer Premium. Ieu anu kajantenan sareng sababaraha séri anu sababaraha waktos engké, kami parantos tiasa ningali sacara terbuka. Pikeun naon anu diarepkeun bakal kajadian sami sareng 'Los Hombres de Paco'. Kusabab henteu sadayana ngagaduhan platform sapertos kitu tapi aranjeunna hoyong ningali tim deui babarengan, merjuangkeun cinta anu saé sareng émut. Naha anjeun hoyong dileupaskeun ayeuna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.