Naha anjeun gaduh siku hideung?

Naha anjeun kantos ningali kulit dina siku anjeun poék dugi ka katingalina kotor? Ieu mangrupikeun hal anu sering kajantenan sareng utamina kusabab kanyataan yén urang henteu merhatikeun bagian ieu. Ogé, kulit di daérah ieu langkung kandel tibatan sesa awak sareng peryogi perawatan langkung. Upami anjeun ngagaduhan siku hideung, kami nyarioskeun ka anjeun kumaha cara ngaleungitkeunana!

Upami Anjeun gaduh masalah ieu, urang Urang bakal mere Anjeun solusi pangalusna pikeun whiten wewengkon ieu. Tapi éta salian ti ieu, urang ogé bakal ngabejaan ka maneh naha eta condong leuwih poék, sabab kajadian jeung tuur, sarta pikeun nyegah eta lumangsung deui. Ku kituna ku cara kieu anjeun bakal meunang kulit jadi smoother tur leuwih seragam sakumaha urang resep. Ulah sono naon salajengna!

Leres yén ningali siku anu langkung poék mangrupikeun hal anu umum pisan. Kami henteu resep éta kajadian, tapi éta kajadian sareng urang henteu kedah hariwang teuing. Ieu kusabab aya akumulasi ageung sél paéh di éta tempat.. Kadang-kadang noda teu biasa sarta kadangkala urang ogé ningali saolah-olah eta boga finish kasar, kalawan skala. Nya, kuring ogé nyarioskeun yén éta mangrupikeun hal anu normal atanapi biasa, tapi anjeun kedah milarian ubar supados sadayana ieu robih janten langkung saé. Naha siku sareng tuur poék? Émut yén unggal dinten urang ngabengkokkeun panangan pisan, ogé tuur sareng urang tiasa nyarios yén urang seueur usaha, urang ogé nyabak, jsb. Naon anu ngajadikeun kulit gaduh tekanan anu langkung ageung tibatan daérah awak anu sanés sareng ngajantenkeun urang terang kalayan penampilan bintik poék.

Kumaha whiten elbows

Kumaha carana ngeureunkeun ngabogaan siku hideung?

Ngalakukeun hiji exfoliation

Ieu mangrupikeun salah sahiji léngkah munggaran anu anjeun kedah laksanakeun. Pikeun whiten nu elbows Anjeun kudu saeutik demi saeutik miceun poek, patri atawa kulit kandel. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu make polishing na exfoliating eta. Taliti pisan supados henteu ngairitasi atanapi nganyenyeri kulit, batu apung dialirkeun kalayan gerakan sirkular sapanjang siku. Lengkah kadua nyieun a krim exfoliating pemutihan siku nu diwangun ku nyokot hiji séndok minyak jeung nambahkeun hiji séndok gula, kabentuk némpelkeun nu dilarapkeun kana elbows kalawan gerakan sirkular. Éta kedah dilakukeun unggal dinten sareng kedah dilakukeun sacara lembut.

nerapkeun lemon

Nyokot lemon potong satengah sarta ngaliwatan elbows anjeun sababaraha menit. Lemon mangrupikeun pemutih alami sarta dina gilirannana nyumbang kana nyaring kulit thickened, éta henteu ngan dipaké pikeun miceun noda tina siku tapi ogé tina sagala bagian awak. Upami anjeun henteu hoyong nganggo lemon anu dipotong, anjeun tiasa nganggo bal katun anu direndam dina jus sareng diterapkeun kana siku, tinggalkeun satengah jam. Prosedur ieu kedah diulang unggal dinten dugi ka pemutihan siku.

remedies imah pikeun elbows

Urang teu bisa poho ngeunaan moisturizing kulit. Kusabab lamun éta geus kacida pentingna sakuliah awak, di wewengkon nu leuwih kompleks kayaning elbows bakal malah leuwih. Saban poé urang kudu ngalakonan rutin nerapkeun krim kacida moisturizing. Émut yén anjeun tiasa ngalakukeun éta isuk-isuk sareng wengi, boh dina siku sareng tuur pikeun nyegah sareng ningkatkeun kulit di daérah ieu.

urut hipu

Dina waktos anu sami anjeun nerapkeun moisturizer, ngalakukeun urut hipu pikeun sababaraha menit. Ieu mangrupikeun salah sahiji léngkah anu pangsaéna pikeun siku hideung. Kusabab éta bakal ningkatkeun sirkulasi, ngajantenkeun kulit langkung saé. Leres yén anjeun panginten henteu perhatikeun dina dinten kahiji tapi sakedik-sakedik anjeun ningali parobihan ageung.

Anjeun parantos terang yén hal ngeunaan mujijat ieu sanés hal urang. Tapi upami anjeun buru-buru ningali kumaha siku hideung katingalina kirang poék, maka anjeun tiasa nerapkeun kombinasi susu sareng lidah buaya dina bagian anu sami. Anjeun bakal ngantep éta ngalakukeun sapeuting sareng énjingna anjeun tiasa nyeuseuh sareng anjeun bakal ningali kumaha kulit katingali langkung jelas. Upami henteu, kami ngan ukur mamatahan anjeun Ulah ninggalkeun eta pikeun momen panungtungan sarta ngurus kulit ti ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ana cenahna

    halo ... menarik pisan ieu tapi kuring henteu ngarti. Mimiti kuring ngalirkeun batu apung, dituturkeun ku jeruk nipis atanapi salah sahiji tina dua kombinasi pengelupasan.
    hatur nuhun

  2.   Dolores cenahna

    Hai Ana kumaha damang? Léngkahna sapertos kieu: mimiti anjeun ngaluarkeun kulit ku batu apung atanapi sarung tangan pengelupasan. Teras anjeun ngadamel masker minyak sareng gula (anu ogé bakal ngabantuan ngabasmi kulit) teras pikeun ngabodaskeun daérah, anjeun nerapkeun jeruk nipis.

    Salam sareng neraskeun maca Awéwé ku Gaya!