Naon anu kedah dilakukeun nalika rambut anjeun diteukteuk pondok teuing

bulu pondok teuing

Anjeun buka juru tata rambut senang jeung eusi sabab rék parobahan dina bulu Anjeun. Tapi anjeun sadar yén nalika anjeun angkat éta sanés persis anu anjeun pikahoyong atanapi anu dipiharep. Naon anu kudu dilakukeun nalika rambut anjeun dipotong pondok teuing? Leres, refleks anu munggaran nyaéta nempatkeun panangan kana sirah urang sareng éta henteu kirang. Kusabab éta rada ngabingungkeun nalika parobahanana drastis teuing.

Logis yén momen-momen munggaran anjeun ngarasa langkung ambek tibatan biasana. Nya atuh, Urang kedah salawasna tetep sareng bagian anu paling positip sabab anjeun bakal boga eta pasti. Nalika anjeun ngambekan tenang, kami bakal masihan anjeun sababaraha pilihan atanapi tip anu tiasa anjeun lakukeun. Aranjeunna pasti bakal ngajantenkeun ngantosan anjeun pikeun pertumbuhan rambut sakedik langkung tahan!

Entong teu sabar

Éta pajeulit sareng urang terang heula! Ulah jadi teu sabar jeung tumuwuhna bulu Anjeun, coba ngurus eta sarua jeung saméméh motong. Urang kudu boga kasabaran saeutik sabab berkat alam bulu anjeun bakal tumuwuh deui. Cuci sakumaha biasa sareng pasihan sadayana perawatan anu diperyogikeun. Tenangkeun saraf anjeun sareng nangkeup gaya anyar anjeun sabab mungkin waé dina waktosna, sareng nalika anjeun biasa ningali diri anjeun dina eunteung, anjeun langkung milih potongan ieu sateuacan batur! Kadang-kadang sadayana mangrupikeun kabiasaan sareng panon anu urang silih tingali. Lantaran kitu, sakapeung hasilna mangaruhan urang tapi saeutik demi saeutik urang ngarasakeun eta. Teu aya pilihan!

buukna pondok pisan

Poho ngeunaan nutupan bulu pondok teuing

Upami anjeun henteu biasa nganggo topi atanapi syal dina rambut anjeun, tong ngamimitian ayeuna.. Ieu mangrupikeun cara anu rada négatip pikeun nutupan potongan rambut sareng henteu disarankeun. Sabab malah bisa mangaruhan cara urang mikir sarta ngabalukarkeun negativity ogé mangaruhan kahirupan urang, pikiran urang, sarta eta bakal loop ti mana hese maju. Janten, ngagemna sapertos henteu kantos sateuacanna, janten segel pribadi anjeun sareng sakumaha anu parantos kami nyarios sateuacanna, masihan waktos ka waktos, sabab langkung gancang ti anu disangka anjeun bakal tiasa ngaraosan rambut anjeun deui.

Anggo asesoris

Upami éta pondok teuing sareng anjeun henteu resep ngagemna alami, anjeun tiasa nganggo asesoris rambut supados katingali langkung saé. Anjeun tiasa make headbands, sababaraha hairpins kalawan finish béda, naon rék! Tapi pikeun mantuan Anjeun ngarasa leuwih nyaman. Upami anjeun ngarobih asesoris unggal dinten, éta bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun motivasi pikeun nyisiran rambut anjeun ku cara anu béda. Léngkah dasar supados anjeun ogé tiasa ningali dina eunteung sareng panon anu béda sareng henteu sareng anu sami ti dinten anu munggaran kaluar tina juru tata rambut.

ngalereskeun buuk pondok

Ngabantosan diri anjeun pikeun ngalereskeun produk

Nalika urang gaduh rambut anu pondok pisan, éta ogé umum pikeun sababaraha untaian gaduh kahirupan sorangan. Janten upami anjeun hoyong ngadalikeun aranjeunna dugi ka milimeter, anjeun tiasa ngabantosan diri anjeun pikeun ngalereskeun produk, boh krim sareng semprot. Janten tiasa ngatur bulu sakumaha anjeun resep sarta tangtu, balik nyieun hairstyles anyar. Kadang-kadang ngabentuk rambut keriting atanapi ngalempengkeun poni sareng nambihan volume. Ngan ku mikir ngeunaan naon anu anjeun badé laksanakeun ka diri anjeun, anjeun bakal tiasa ngaganggu pikiran anu paling négatif ka arah anu positip anu sanés, sapertos anu kajantenan dina titik sateuacana.

Papanjangan

oge ekstensi bakal ngabantosan anjeun ngajantenkeun rambut anjeun langkung panjang nalika tumbuh. Upami anjeun ningali yén parobihan éta radikal pisan sareng anjeun henteu ngajantenkeun rambut anjeun pondok teuing, teras naroskeun ka juru tata rambut anjeun upami ieu tiasa janten solusi pikeun anjeun. Kusabab ngan ukur nempatkeun sababaraha untaian, aranjeunna pasti bakal ngajantenkeun anjeun langkung aman. Ku kituna, anjeun poho ngeunaan eta pangalaman teu jadi pikaresepeun nu geus hirup.

Memang bener, sanajan keur loba jalma bisa jadi hiji hal anu teu boga masalah, keur batur eta boga dampak dina poé maranéhna pikeun poé. Lantaran kitu, dina hal ieu, sok aya solusi pikeun nempel. Naha anjeun kantos ngalaman potongan rambut anu pondok teuing?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricardo cenahna

    Hello alus, kuring budak umur 15 taun anu rambutna mangrupikeun masalah anu paling penting, éta mangrupikeun hal anu paling kuring jaga sareng kuring masihan anu paling penting pikeun awak kuring. Dinten anu sanés kuring angkat ka juru tata rambut anu biasa sareng anjeunna henteu ngartos kuring sareng kuring motong bagian anu pas dimana kuring ngagaduhan anu paling dipikaresep ngeunaan rambut kuring, henteu rata. Sareng kuring parantos ngantunkeun lami salami 5 bulan, sadayana janten ayeuna parantos dipotong. Abdi ambek sareng sedih dina waktos anu sami, punten, pitulung naon waé anu manpaat pikeun kuring. Upami aya anu hoyong ngabantosan kuring bakal ngahaturkeun rébu kali. Meureun anjeun ningali éta konyol tapi éta mangrupikeun hal anu kuring paling ngahargaan sareng punten, kuring peryogi bantosan. Abdi isin pikeun kaluar sareng sadayana. Surélék kuring nyaéta ricardoceciliaclement@gmail.com Hatur nuhun.