Latihan anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat sareng nada pingping anjeun

Slimming jeung toning pingping

Toning thighs sugan bagian paling hese tina prosés robah fisik. Ngaduruk gajih dina pingping anjeun sareng ngajantenkeun kulit anjeun katingali mulus rumit, tapi henteu mustahil upami anjeun terang kumaha ngalakukeunana. Warta alus éta Anjeun teu kedah bunuh diri di gim pikeun meunangkeun eta, Anjeun ngan kudu milih latihan katuhu pikeun leungitna beurat jeung nada thighs Anjeun.

Ti mimiti, kedah émut yén kaleungitan beurat sareng ngalaksanakeunana ku cara anu séhat sareng permanén peryogi waktos, usaha sareng katekunan. Ku kituna dina hal ieu, anjeun kudu difokuskeun kaleungitan beurat sakuliah dewan ku kituna anjeun bisa leungit beurat dina suku anjeun bari ngahontal beurat cageur anjeun. Dina prosésna, latihan katuhu baris mantuan anjeun ngawangun thighs Anjeun jeung anak sapi pikeun suku well-toned.

Latihan pikeun ngirangan beurat sareng nada pingping anjeun

Nalika urang narékahan pikeun ngaleungitkeun gajih tina suku bari toning aranjeunna, penting pikeun ngagabungkeun latihan khusus sareng anu langkung umum, sapertos kardio. Latihan Cardiovascular nyaéta hiji anu mantuan Anjeun ngaduruk gajih dina cara umum tur anjeun tiasa sapédah, ngajalankeun atawa leumpang sahanteuna 40 menit, minimum tilu kali saminggu.

Latihan khusus bakal ngabantosan anjeun ngarobih otot sareng ku éta anjeun bakal ngajantenkeun suku anjeun langkung toned, kulit smoother sarta ogé, Anjeun bisa ngadalikeun kulit mesek jeruk. Dina raraga langsing handap thighs anjeun bakal kudu dianggo duanana otot internal tur éksternal. Sareng anu pangsaéna nyaéta anjeun tiasa ngalakukeun latihan ieu dina gim sareng dina kanyamanan bumi anjeun.

Squats sadaya jinis

Teu aya latihan anu langkung saé pikeun ngartikeun, kaleungitan beurat sareng nada pingping anjeun anu squats. Aya seueur jinis sareng anjeun tiasa ngagentos pikeun ngagarap leg lengkep. Tapi anu jelas nyaéta squats kedah janten bagian tina rencana latihan anjeun, enya atanapi enya, tanpa iwal. Mimitian saeutik-saeutik entong nyobian bunuh diri dina dinten kahiji atanapi anjeun moal tiasa ngiringan. Kalayan usaha anjeun tiasa ningkatkeun séri sareng rupa-rupa latihan.

Gunting

Latihan anu pohara efektif pikeun ngirangan beurat sareng nada suku anjeun nyaéta gunting. Ngagolér nyanghareupan lantai, leungeun dina imbit angkat suku anjeun saeutik tur mimitian latihan. Ieu ngeunaan ngalakukeun gerakan bolak-balik suku, nu katelah earwigs. Dina waktos anu sareng anjeun damel suku anjeun, anjeun bakal exercising wewengkon séjén pohara penting, abdominals.

Nangtung jeung bohong leg raises

Mimitian ku angkat suku nalika anjeun nangtung. Angkat hiji leg ka gigir jeung rada ngabengkokkeun leg nu tetep dina taneuh. Angkat suku anjeun 10 kali, robih posisi sareng malikan deui jeung leg séjén gurat raises sejen 10 pangulangan. Teras Anjeun tiasa ngalakukeun leg lifts tina taneuh. Ngagolér di sisi Anjeun, make mat a ulah menyakiti diri.

Angkat leg anjeun dugi ka meunang sudut 60 derajat. Suku anjeun nangtung dina kedah tetep dina garis jeung taneuh bari leg séjén éta di luhur Turun lalaunan, Ngahindarkeun nu dua suku touch sarta tanpa bending tuur. Laksanakeun 10 pangulangan, teras robih posisi pikeun ngalakukeun anu sami sareng leg anu sanés.

Pikeun leungit beurat sareng nada pingping anjeun kedah konstan, sabab henteu aya gunana pikeun bunuh diri sababaraha dinten teras ngantunkeunana salami sababaraha minggu. Éta ogé henteu kedah nuturkeun latihan ieu unggal dinten, éta bakal cukup pikeun anjeun ngalebetkeun aranjeunna dina rutin latihan anjeun ngeunaan 2 atanapi 3 kali saminggu. Gantikeun sareng dinten kardio supados awak anjeun robih.

Émut yén salian pikeun latihan sareng damel di daérah khusus, éta penting pisan adaptasi diet pikeun ngahontal hasil anu optimal. Salawasna milih katuangan alami, khususna anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat ku cara anu séhat. Buah-buahan, sayuran, legumes sareng khususna protéin, teu tiasa leungit tina diet anjeun pikeun ngirangan beurat sareng nada pingping anjeun. Mimitian ayeuna sareng enggal anjeun bakal nikmati hasilna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.