Fenomena 'Kembang' Miley Cyrus Naek ka No XNUMX dina Bagan

Miley Cyrus

Saminggu pinuh ku lagu anyar sareng diantarana, dua awéwé anu paling penting dina dunya musik. Di hiji sisi, Shakira ngaluncurkeun versi sareng Bizarrap, nomer 53, anu gancang janten tren. Leuwih ti nanaon kusabab petunjuk langsung-Na, nuju urut pasangan na Piqué. Tapi ngan ukur dua dinten, Miley Cyrus ogé muncul kalayan 'Kembang'.

Dua lagu, sagemblengna béda, tapi nu datang leungeun dina leungeun kalawan parasaan campur jeung breakups cinta. Nalika Shakira gancang naék ka puncak tangga lagu, Miley bakal pas milih posisi anu sami. Panggihan alesan pikeun kasuksésan balik hymns ieu.

'Kembang' nyaéta lagu perbaikan pikeun Miley Cyrus

Urang bisa nyebutkeun yén éta téh rebirth penyanyi, atawa sakabéh ieu nunjuk kana kanyataan yén éta nunjukkeun eta. Aranjeunna tepang di 2009 sareng sanaos sigana hubungan anu dihijikeun, masalah-masalah anu tangtu pas mimiti terang. Sanggeus datang na goings, Miley Cyrus jeung Liam nikah, sanajan ceuk nikah ngan lumangsung sababaraha bulan. Di antara aranjeunna kedah bajoang sareng kaleuleuwihan, kahariwang sareng déprési. Tapi sigana ayeuna sadayana aya di tukangeun urang sareng éta naha urang tiasa pariksa éta berkat lirik lagu 'Kembang'. Éta, tanpa nyarios nanaon jelas, nambihan langkung seueur ti anu urang tiasa pikirkeun.

Kiceupan béda ka urut pasangan Anjeun

Saatos putus, sok aya waktos atanapi bagian anu béda anu anjeun kedah hirup dugi ka jantung sareng sirah anjeun cageur. Sigana nu Miley Cyrus geus ngahontal kasaimbangan anu sahingga megatkeun ngaleupaskeun lagu ngan taun ieu. Sanajan, sanajan ieu, teu ninggalkeun wayang tanpa sirah ogé. Muhun, fans geus diajar unggal gerakan maranéhanana.

Di hiji sisi, single 'Kembang' dirilis dina dinten anu sami sareng ulang taun Liam Hemsworth. kasempetan? Sigana teu jadi loba. Di sisi séjén, disebutkeun yen jas hideung jeung calana jas nu anjeunna ageman dina video ogé unggeuk sejen ka aktor, kitu ogé pakéan emas. Seueur hal anu parantos nyarios ngeunaan anu terakhir, tapi salah sahijina nyaéta rujukan anu dilakukeun ka 90an sareng firma Yves Saint Laurent. Sanajan gossips balik cara sejen tur éta ngeunaan henteu satia Liam ka Miley.

lagu kembang

Miley Cyrus némbongkeun dirina harga diri

Pemberdayaan sareng kanyaah diri dihijikeun ti mimiti dugi ka akhir dina lagu sapertos kieu. Anjeunna katingalina langkung dewasa sareng yakin yén anjeunna henteu peryogi jalma éta bahagia, sabab anjeunna parantos bahagia. Anjeunna gaduh sadayana anu diperyogikeun, nyaéta dirina. Leres, sigana yén unggal carita cinta ngagaduhan tungtung sareng Miley Cyrus parantos nutup éta kalayan lirik anu kalibet sareng wirahma anu ogé tetep dirékam sababaraha kali. Undoubtedly, aya ogé loba jalma anu ningali diri reflected di dinya, pikeun ngalaman kaayaan sarupa. Urang bisa nyebutkeun yén éta téh rebirth salah sahiji béntang média paling dina layar leutik.

Lempeng ka nomer hiji dina unggal bagan

Kami terang yén éta mangrupikeun lagu ku Miley sareng éta bakal suksés, tapi éta pasti tiasa ngéléhkeun sadaya ramalan. Sabab kurang leuwih dua poé mah geus leuwih ti 10 juta muter pa Spotify. Ngatur pikeun mindahkeun, rada, Shakira anu ogé triumphs kalawan sejen tina lagu breakup nu geus ngabagéakeun taun 2023 ieu.

Di sisi séjén, pintonan dina YouTube geus ngahontal 56 juta ngan 6 poé sanggeus peluncuran. Tanpa forgetting yén éta téh geus salah sahiji sora paling acclaimed pikeun ngawanohkeun dina Video TikTok. Henteu aya masalah dimana anjeun ningali éta, lagu énggal parantos resep sareng seueur: pikeun sorana, lirikna sareng kiceupanna, tapi di luhur sadayana, janten tembang pamujaan pikeun perbaikan. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.