Berita musik anu luar biasa dina bulan Juni

Rékaman dileupaskeun dina Juni

Industri rékaman henteu nyandak liburan di Juni sapertos seueur urang bakal. Sajumlah anyar novelty musik bakal diterbitkeun bulan ieu ti mana kami parantos ningali sorangan milih anu pikeun kami mangrupikeun sorotan. Jumlahna genep cakram tina gaya anu béda pisan, supados atanapi anjeun bosen.

Ama - Najwa

Penyanyi sareng aktris Najwa Nimri ngadukung sapuluh klasik anu ditarik tina répertoar séntiméntal Amérika Latin dina albeum salajengna, Ama, di mana anjeunna ngagaduhan kolaborasi khusus Israel Fernández, Rusowsky, Pablo Alborán sareng Álvaro Morte.

Dihasilkeun ku Josh Tampico, Ama «mangrupikeun a proyék lahir langsung tina kurungan«Nyarios Najwa Nimri. "Ngurung sareng lumpuh kahirupan artistik maksa kuring ngeunteung sareng ningali deui." Salami pancegahan ieu, penyanyi hudang énjing nganggo lagu dina sirahna: "Boneka Imut." Lagu anu indungna nyanyi ka anjeunna salaku lagu lullaby sareng tetep disumputkeun dina juru ingetanna. Bit-bit chor poho deui ti budak leutik datang ka permukaan. Saeutik-saeutik anjeunna mendakan benang anu ngahijikeun judul ieu: milikna kana hiji jinis, anu Amérika Latin bolero.

Kieu carana timbul Ama, albeum anu bakal dileupaskeun énjing sareng anu ayeuna anjeun tiasa tingali a ngintip heula ka Filmin. Dinten ieu, platform Spanyol sacara éksklusif muka Muñequita linda, kalayan Ester Exposito salaku protagonis. Pidéo anu diarahkeun ku Bàrbara Farré sareng diproduksi ku CANADA.

Changephobia - Rostam

Changephobia mangrupikeun LP solo kadua ku komposer, produser sareng juara Grammy Rostam Batmanglij. Kumpulan 11 téma anu jero sacara pribadi, Tapi éta kadéngé universal pikeun saha waé anu dina sababaraha waktos dina kahirupanna parantos ngalaman mamang.

Diterangkeun salaku "salah sahiji anu pang produser hébat pop sareng indie-rock ti generasi na ”Rostam parantos dugi ka opat lagu dina albeum anu tiasa didangukeun énjing lengkep: Barudak ieu kami kenal, Buka konci anjeun, 4Runner sareng Ti tukang taksi.

Hardware - Billy Gibbons

Hardware nyaéta albeum solo anu katilu ku Billy Gibbons, anu payun ti ZZ Top. Dirékam di Escape Studio sareng diproduksi ku Gibbons nyalira sareng Matt Sorum sareng Mike Fiorentino, éta diwangun ku 12 lagu asli sareng dikarang ku tiluanana, kacuali "Hey Baby, Que Paso", anu mimitina dirékam ku Texas Tornados.

 

Unsur-unsur tina batu keras tradisional, batu nagara, gelombang anyar sareng blues nyusahkeun pikeun labél karya anyar ieu ku Gibbons. Karya anu lagu pamungkasna, Gurun luhur, henteu sanés ngan ukur sapotong kecap lisan anu dibarengan ku gitar anu kuat anu ngagugah legenda Graham Parsons, anu maotna 48 taun ka pengker lumangsung caket pisan tempat Hardware direkam.

Hardcore tina haté - Joana Serrat

Hardcore tina haté, albeum kalima Joana Serrat bakal dileupaskeun salajengna 11 Juni dina labél Loose, sacara éksklusif dilisensikeun ka Great Canyon Records. Dirékam di Redwood Studio di Denton, Texas, dimana anjeunna damel sareng insinyur sareng produser Ted Young, éta diwangun ku 10 lagu.

 

Dina sababaraha bulan terakhir Joana Serrat parantos ngaleupaskeun salaku sawangan "Gambar", "Anjeun sareng kuring dimana-mana waé kuring indit" sareng "Iblis" pang anyarna. Majalah Inggris Uncut anu bergengsi parantos meunteun albeum 9 tina 10, kalebet dina bagian "Wahyu" na. Naha anjeun hoyong ngupingkeunana?

Teu aya déwa teu aya tuan - Sampah

Tanggal 11 Juni, novelét musik anu luar biasa urang ogé bakal ningali cahayana: Henteu aya déwa anu teu gaduh master, anu album katujuh band urang sampah. Dihasilkeun ku Sampah sareng Billy Bush, rorongkong albeum ieu didamel dina usum panas 2018 di gurun Palm Springs, dimana kuartet nyéépkeun waktos dua minggu kanggo ngapeskeun, ékspérimén sareng parasaan lagu-laguna.

Shirley Manson: "Ieu catetan katujuh urang, anu numerologi signifikan na mangaruhan DNA tina eusina. Tujuh budi, tujuh nyeri sareng tujuh dosa maut. Éta cara urang pikeun nyobaan asup akal tina gélo dunya sareng huru-hara anu luar biasa anu urang ayana. "

Jordi - Maroon 5

El Album katujuh Maroon 5 bakal dileupaskeun dina 11 Juni, Jordi. Judul anu dilakukeun ku band Amérika anu dipimpin ku Adam Levine ngajénan tilas manajerna, Jordan Feldstein, anu maot dina akhir taun 2017 kusabab embolisme paru-paru.

Dihasilkeun ku J Kash, albeum bakal gaduh 14 lagu Anu parantos kami nguping Kenangan, Teu aya anu bogoh sareng kasalahan Éndah sareng Megan Thee Stallion. Nanging, ieu sanés janten hiji-hijina kolaborasi dina albeum. Artis sapertos Anuel AA, Tainy, Stevie Nicks, Juice WRLD sareng Jason Derulo ogé bakal aya dina karya katujuh musisi.

Naha anjeun ngantosan terbitan salah sahiji albeum ieu? Mana tina warta musik ieu anu anjeun hoyong ngupingkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.