5 musuh hubungan

pasangan musuh

Hubungan sapertos hubungan anu sanés antara jalma, eta bisa jadi rada kompléks. Ieu bisa lumangsung yén sagalana mana mulus tur beungkeut strengthens poé sanggeus poé atawa nu musuh tangtu datang kana antrian nu laun deteriorate hubungan disebut tadi.

Dina artikel di handap ieu urang bakal ngobrol ngeunaan sabab umum atawa alesan naha hubungan bisa jadi conflictive na nu bisa mungkas jeung eta.

Komunikasi goréng

Dina pasangan, komunikasi teu tiasa kakurangan, sabab éta pilar dasar anu didasarkeunana. Bagian integral pasangan kedah nganyatakeun unggal waktos naon anu aranjeunna karasaeun sareng upami ieu henteu kajantenan, éta normal dina waktosna gelut sareng konflik dimimitian. Éta hadé pikeun karaharjaan pasangan pikeun calik dina cara anu tenang sareng santai sareng nyarios naon anu aranjeunna karasa.

Kagumantungan émosional

Musuh séjén pikeun pasangan nyaéta gumantungna émosional. Teu bisa jadi yén kabagjaan diri gumantung unggal waktu ka jalma sejen. Katergantungan émosional nyababkeun hubungan anu séhat sareng pasangan janten toksik. Cinta dina pasangan kedah gratis sareng tanpa jinis dasi.

Manipulasi émosional

Manipulasi émosional mangrupikeun musuh anu hébat pikeun pasangan. Dina hal ieu, salah sahiji pihak dina hubungan narima runtuyan kasalahan dina urutan tetep pasangan deukeut ka dirina. Manipulasi ieu langsung patali jeung kagumantungan emosi ditempo di luhur. Teu tiasa ditolerir dina kaayaan naon waé yén salah sahiji mitra ngagunakeun manipulasi émosional pikeun ngontrol jalma anu sanés.

pasangan timburu

Kurangna amanah

Amanah téh babarengan jeung komunikasi alus salah sahiji pilar konci dina pasangan. Kurangna kapercayaan dina jalma séjén ngabalukarkeun hubungan laun ngaleuleuskeun. Dina kalolobaan kasus, kurangna kapercayaan némbongan kusabab bohong anu sering dianggo ku salah sahiji mitra.

Cemburu

Dina pasangan mana wae, jealousies alam tangtu bisa lumangsung nu teu ngabahayakeun hubungan disebut tadi. Masalah hébat maranéhanana nyaéta aranjeunna anu nyurung jeung patologis jealousy. Jenis timburu ieu mangrupikeun musuh anu saé pikeun hubungan naon waé sareng mangrupikeun sumber konflik sareng gelut anu ngancurkeun éta.

Pondokna, teu saurang ogé ngomong yén hubungan éta gampang. Ieu mangrupikeun hubungan dua jalma dimana aranjeunna kedah teras-terasan ngajajar pikeun ngahontal karaharjaan sareng kabagjaan anu tangtu. Aya sababaraha unsur anu kudu aya sangkan hubungan silaturahmi henteu lemah, saperti rasa hormat, kapercayaan, komunikasi atawa kanyaah. Sabalikna, perlu pikeun ngahindarkeun yén musuh-musuh tangtu muncul sabab tiasa nyababkeun konflik anu henteu nguntungkeun masa depan anu hadé pikeun pasangan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.