Макадамия майын сұлулық процедураларында қолданыңыз

Макадамия майы

La макадамия - бұл өзінің бастауы Австралияда болатын ағашта өсетін жеміс. Бұл керемет ағаш макадамияның маңыздылығына байланысты басқа елдерде өсіріледі, оның майын косметикаға немесе біздің сұлулығымызға тікелей қамқорлық жасауға болады. Келіңіздер, сұлулық процедураларында макадамия майының қандай түрлерін қолдануға болатындығын көрейік.

The табиғи майлар - бұл ерекше косметикалық құрал, өйткені бұл оларды күнделікті өмірде әртүрлі тәсілдермен пайдалануға мүмкіндік береді. Табиғи майдың теріні немесе шашты әртүрлі тәсілдермен күтуге болатын керемет қасиеттері бар. Макадамия майы - бұл ең танымал майдың бірі, сондықтан оны үстелге қосуға болады.

Макадамия жаңғағы

Макадамия майы

Макадамия жаңғағы - бұл макадамия майын жасау үшін қолданылатын жемістер. Олар шынымен де бай жаңғақ, олар бізге де ұсынады олеин қышқылдарының көп мөлшері және Е дәруменіантиоксидант болып табылады. Бұл теріге оңай еніп, терең нәрлендіретін үлкен сіңіру күші бар май. Ол тек тамақ ретінде ғана емес, сонымен қатар оны барлық қасиеттерін сақтайтындықтан, оны салқындатылған күйінде май ретінде сырттан қолдануға болады.

Шашыңызды ылғалдандырып, жөндеңіз

Шашты оңай кептіруге болады, егер талшық зақымданған немесе оның ұштары бөлінген болса, артқа қайтуға болмайды, сондықтан шашты алдын-ала күту керек. Шашты ылғалдандыру - оның күтімінің өте маңызды бөлігі, сондықтан макадамия майы сияқты табиғи майларды қолдануымыз керек. бізге үлкен ылғалдандыру қуатын ұсынады. Бұл майды ұшында қолдануға болады, ол құрғақ шашқа, сондай-ақ боялған адамдарға өте пайдалы, өйткені олар қатты азап шегеді. Егер сіз тек бірнеше тамшысын қолдансаңыз, майды шашты шашты ылғалдандыру үшін қолдануға болады, олар шашты шашты болдырмайды.

Теріні жасартады

Тері макадамия майын қолданудан да пайда таба алады. Егер сіз алғашқы әжімдердің пайда болуынан сақтанғыңыз келсе, онда сіз бұл майды қолдана аласыз, өйткені ол бар Е тәрізді дәрумендер және ылғалдандырғыштар. Сонымен қатар, натрий серпімділікті қамтамасыз етеді, ал мырыш теріні жасартуға көмектеседі. Теріңізге массаж жасау үшін ылғалдандыратын кремді қолданып, әдеттегіден кейін бірнеше тамшы қосуға болады. Егер сізде безеу болса, сіз бетіңізге майларды қолдануға болмайды, бірақ дененің басқа аймақтарын қолданған жөн.

Теріңіздің серпімділігін қамтамасыз етеді

Макадамия майы

Майлар теріні жасартуға көмектесіп қана қоймай, оған серпімділік пен қаттылық береді. Макадамия майының бірнеше тамшысымен сіз оларды теріге жайып, массаж жасай аласыз. Бұл болады теріні қатайтуға көмектеседі ылғалдандырғышпен қол жеткізу қиын. Бұл май және оның қасиеттері салбырап қалудың алдын алады, өйткені тері майды сіңіреді және құрғақтыққа жол бермей оның икемділігін жақсартады. Май теріні ылғалданған және серпімді болып қалуы үшін оны денеге душтан кейін күнделікті қолдануға болады.

Бас терісін жақсарту

Бас терісі макадамия майының әсерінен пайда болатын тағы бір аймақ болуы мүмкін. Бұл жағдайда оны ылғалдандыратын май болады құрғақ, қышитын бас терісі Сондықтан да бұл қайызғақ мәселесін шешуге көмектеседі. Егер сіздің бас теріңіз майлы болса, оны қолдану ұсынылмайды, бірақ егер сізде құрғақ жерлер болса, бұл май жақсарып, бас терісін нығайта алады.


Мақаланың мазмұны біздің ұстанымдарымызды ұстанады редакторлық этика. Қате туралы хабарлау үшін нұқыңыз Мұнда.

Бірінші болып пікір айтыңыз

Пікіріңізді қалдырыңыз

Сіздің электрондық пошта мекен-жайы емес жарияланады. Міндетті өрістер таңбаланған *

*

*

  1. Деректерге жауапты: Мигель Анхель Гатан
  2. Деректердің мақсаты: СПАМ-ны басқару, түсініктемелерді басқару.
  3. Заңдылық: Сіздің келісіміңіз
  4. Деректер туралы ақпарат: заңды міндеттемелерді қоспағанда, деректер үшінші тұлғаларға жіберілмейді.
  5. Деректерді сақтау: Occentus Networks (ЕО) орналастырған мәліметтер базасы
  6. Құқықтар: Сіз кез-келген уақытта ақпаратты шектей, қалпына келтіре және жоя аласыз.