Tongkat Zucchini Panggang karo Saus Yogurt

Tongkat Zucchini Panggang karo Saus Yogurt

Apa sampeyan nggoleki sugih, cahya lan sehat proposal apa sing kudu digawa menyang meja sampeyan? Iki teken zucchini panggang karo saus yogurt. Sampurna kanggo ngawula minangka wiwitan utawa minangka nedha bengi cahya, padha uga cepet lan gampang kanggo nyiyapake. Kita ora bisa njaluk liyane!

Tombol kanggo zucchini sticks iki ana ing adonan. A adonan kanggo kang kita wis nggabungake sawetara rempah-rempah, nanging kita bisa nggabungake macem-macem. Lan yen sampeyan seneng nggunakake rempah-rempah ing sajian sampeyan bakal nemokake alternatif liyane kanggo nyoba.

Kita bisa wis goreng teken iki, nanging luwih nyaman lan resik kanggo nggawe wong ing open. Kajaba iku, kita mangkono nyimpen jumlah pinunjul saka lemak. Lan kita uga menehi kautaman sing luwih gedhe kanggo zucchini sing, kanthi cara iki, bakal nyenengake kabeh wong kanthi cara iki.

Ingredients

Kanggo zucchini

  • 1 zucchini
  • Endhog 2
  • 4-5 sendok tepung
  • 1 sendhok roti
  • 1 tablespoon saka wêdakakêna keju
  • Siji pizca de orégano
  • Kari kari jiwit
  • 1 sendhok teh papak bubuk
  • Uyah lan mrica ireng kanggo rasa

Kanggo saos

  • 1 yoghurt alami
  • Lemon semangat
  • Jus setengah lemon
  • Uyah lan lada kanggo rasa
  • Minyak zaitun extra virgin⠀

Langkah demi langkah

  1. Cut zucchini menyang batang Dawane 7 sentimeter lan kandel 1 sentimeter, kira-kira.
  2. Beat endhog ing Bowl lan nyampur ing wadhah liyane bahan liyane kanggo nyiyapake adonan.
  3. Sawise rampung, liwat endhog dhisik banjur liwat campuran iki zucchini nempel.

Cut lan nutupi zucchini

  1. Nalika aku nggawe wong sampeyan ndeleng manggonke kita ing tray open supaya sampeyan wis preheated kanggo 220ºC.
  2. Rampung sijine ing open kanggo 16-20 menit ing 220°C.⠀

Panggang zucchini

  1. Manfaatake wektu kasebut kanggo nyiyapake saos nyampur yogurt, zest lan jus karo jiwit saka uyah lan mrico. Banjur nambahake lenga zaitun ekstra prawan.
  2. Sijine teken zucchini panggang karo saus yogurt.

Tongkat Zucchini Panggang karo Saus Yogurt


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)