Zucchini gurih lan tart keju wedhus

Zucchini gurih lan tart keju wedhus

La zucchini asin lan tart keju wedhus sing disaranake sampeyan siyap dina iki bakal dadi salah sawijining favorit. Ngopo Amarga saliyane resep sing gampang banget lan kombinasi rasa sing ngagetne, resep uga presentasi sing apik banget.

Presentasi kasebut bakal nggawe resep iki ora pas karo tabel apa wae. Amarga gamblang, sampeyan bisa adaptasi karo menu minggon, nanging uga kasedhiya ing acara liyane khusus nalika sampeyan duwe tamu ing omah. Cut menyang bagean individu, bisa dadi wiwitan kanggo 8 wong.

Nanging, ora bakal nyebar banget, yen sampeyan milih jajan iki minangka panganan utama. Kita wis nyoba lan pracaya manawa diiringi a kentang mateng lan salad salmon sing anget kaya sing diusulake sawetara wulan kepungkur, paling becik kanggo wong telu.

Ingredients

  • 2 bawang bombay, julien
  • 1 lembar jajanan puff
  • 1 zucchini, diiris tipis
  • 8-12 irisan keju wedhus
  • Sal
  • Mrica
  • Pala
  • Minyak zaitun ekstra prawan

Langkah demi langkah

  1. Bawang bawang ing julienne, ing wajan nganggo rong sendok minyak, nganti empuk lan diwarnai sithik; 10 menit udakara. ⠀ Banjur, selehake ing saringan kanggo nyopot minyak sing luwih gedhe nganti adhem.
  2. Nyebar sheet jajanan puff ing cetakan supaya nutupi kabeh pangkalan lan tembok ing antarane siji lan loro sentimeter.

Zucchini gurih lan tart keju wedhus

  1. Sebarake bawang wis adhem ing ndhuwur.
  2. Ing bawang sijine a lapisan irisan zucchini lan irisan keju wedhus iki.
  3. Banjur nambah uyah, mrico lan pala parut.

Zucchini gurih lan tart keju wedhus

  1. Saiki lebokake lapisan zucchini sing nomer loro, wenehake lan taburi nganggo gerimis minyak zaitun
  2. Panggang ing oven sing wis digawe panas ing suhu 200 ° C 25 menit utawa nganti jajanan puff dadi emas lan asri.
  3. Jupuk zucchini asin lan keju keju wedhus saka ing oven lan rasane panas.

Zucchini gurih lan tart keju wedhus


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.