Zara, koleksi tas AW15 anyar

Tas Zara

Perusahaan fashion lan aksesoris wis apik ing musim AW15 sabanjure. Akeh sing wis ngidini supaya ndeleng pratinjau koleksi anyar, pratinjau apa sing bakal dileksanakake ing lemari kita nalika Autumn teka. Zara minangka salah sawijining, lan saiki kita propose ing Bezzia, kanggo nganalisa koleksi tas anyar. Koleksi sing, kaya saben musim, akeh lan beda-beda. Ing njero, kita bisa nemokake pembeli, tas kutha, tas pundhak, tas, kothak permata ... Kabeh kasedhiya ing toko online perusahaan kanthi rega sing menarik banget.

Kantong kulit / kulit pamisah

Kantong kulit kanthi kemeja suede wis dadi musim panas saiki lan dheweke ora gelem kalah karo musim gugur sabanjure. Zara kalebu ing koleksi anyar sing akeh desain sing uga duwe ciri umum liyane. Yen sampeyan wis mriksa gambar kasebut, mesthine sampeyan wis ngerti. Kabeh duwe pinggiran, elemen sing entuk sentuhan bohemian trendi.

Tas kulit Zara

Kantong bahu kulit khaki (€ 79,95) minangka desain paling anyar sing gabung karo koleksi kasebut. Bebarengan karo iki, kita bakal nemokake beda karung pamisah kanthi pinggiran (€ 49,95) lan amplop kanthi tali pergelangan tangan (€ 25,95) kasedhiya kanthi telung warna: burgundy, gadhing lan ireng.

Blanja

Pembeli dadi penting kanggo akeh wanita amarga dheweke kesederhanaan lan kapasitas gedhe. Dheweke uga tas serbaguna sing bisa gampang diadaptasi karo kabeh jinis tampilan, kaya sing bisa dideleng ing gambar perusahaan kasebut. Dasar-dasar nganggo nada mudo, krem ​​utawa ireng dadi favorit kanggo nglukis lemari klambi, nanging ana opsi liyane.

Zara nampilake desain musim semi sing apik kayata pembeli gabungan (€ 29,95), model malik kanthi finish logam (€ 25,95) lan tas vinil transparan asli kanthi tali pundhak sing bisa dicopot (€ 25,95). Kabeh duwe tas kain ing njero sing bisa dicopot, plus sing nambah praktis kanggo jinis tas iki.

Tas toko Zara

Kantong kutha

Zara ngarani tas kutha, nanging kita mung bisa ngarani tas tangan. Apa biasane tas flirty, luwih elegan ing babagan desain tinimbang sing sadurunge. Saka kapasitas medium utawa gedhe, iku sing paling ngrampungake tampilan sing paling resmi kanggo desain lan cara nganggo, ing tangan utawa digantung ing lengen kanthi gagang utawa gagang cekak dobel. Saiki, umume wong duwe tali pundhak sing bisa dicopot, fitur sing nggawe dheweke luwih serba guna.

Ing koleksi Zara anyar, kita nemokake desain gabungan (€ 39,95), kanthi cetakan kewan (€ 29,95) lan polos (39,95 €). Kabeh padha rawuh tutup logam lan kanthong batin mbukak utawa zipper.

Tas kutha Zara

Kantong pundhak

Ing mangsa panas, kita seneng luang kanthi luwih intens, mula tas pundhak duwe peran gedhe. Nggoleki musim anyar, kondhange bakal surut lan macem-macem desaine kurang. Iki kedadeyan ing Zara, ing ngendi kita nemokake rong tren: siji ngusulake desain sober ing warna sing padhet; kain warna liyane. Kita bisa nemokake kabeh ing toko online Zara kanthi rega udakara € 19,95 lan € 39,95.

Tas pundhak Zara

Pesta wengi

Kanggo ngrampungake tampilan sore utawa pesta, Zara ngusulake tas tangan karo finish logam lan / utawa gloss. Kothak permata kaku kanthi sparkle logam (€ 39,95), kothak ireng kanthi rincian logam (€ 29,95) lan tas nganggo manik-manik (€ 39,95). Kabeh bakal katon apik ing tampilan ireng total.

Tas sore Zara

Ing mung bisa nggawa barang-barang penting: tombol, wadhah kertu lan lipstik. Sanajan entheng, kabeh kalebu rante emas utawa salaka; amarga nalika wis ora kepenak maneh yen digawa nganggo tangan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sheila ngandika

    Halo, aku pengin ngerti referensi amplop burgundy nganggo tali pergelangan tangan (€ 25,95) sing ditampilake ing foto pertama, utawa yen sampeyan ngerti ngendi aku bisa njaluk, matur nuwun!