Ukuran sepatu ing jagad iki

Ukuran sepatu wanita

Akeh wong sing nggunakake bathi mata uang lan tuku sepatu ing luar negeri. Dheweke nindakake nalika lelungan utawa yen anggota kulawarga utawa kanca ngunjungi negara sing regane luwih larang.

Dadi, dheweke njaluk apa sing dibutuhake lan ukuran sing dienggo, lali yen saben negara duwe ukuran. Sanajan pangukuran padha ing kabeh wilayah ing saindenging jagad, saben ukuran sepatu katalog kanthi ukuran sing beda miturut garis lintang.

Ayo goleki conto: ing Eropa nomer 36 yaiku 6 ing Amerika Serikat, 3.5 ing Inggris, 4.5 ing Australia utawa 37.5 ing China.

Sampeyan ora angel sinau, nanging sampeyan kudu mriksa kesetaraan, mula aku menehi sampeyan rong tabel sing praktis banget, siji karo ukuran kanggo sepatu wanita lan liyane kanggo alas kaki pria.

Ukuran sepatune pria

Dheweke migunani banget lan gampang diwaca lan kalebu ukuran ing pirang-pirang panggonan ing jagad iki, tulisen konversi sing cocog karo nomer sampeyan supaya ora lali.

Informasi liyane - Zara lan boots tungkak sing praktis

Foto - Olahraga paquis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.