Tren alas kaki Stradivarius kanggo musim gugur lan musim salju

Alas kaki Stradivarius

Tren alas kaki kanggo musim gugur lan musim salju wis teka. Ya, pancen angel banget kanggo kita pamitan nalika musim panas, nanging kita kudu miwiti musim anyar kanthi semangat lan amarga iki, ora ana sing seneng pilihan alas kaki sing nyedhaki Stradivarius.

Amarga bakal dadi pelengkap sing sampurna kanggo tampilan sing apik. Saliyane gayane, kita ora bisa lali kepenak lan sabenere sampeyan bakal nemokake ide kasebut. Yen sampeyan pengin nglindhungi sikil nanging kanthi orisinalitas, mula sampeyan bakal isih ana ing tangan sing apik.

Boot tungkak renda nganggo sol karet

Salah sawijining ide sing bakal sukses ing taun iki yaiku boots karet. Mesthi wae, ora kaget, amarga dheweke wis dadi salah sawijining dhasar sing wis suwe. Utamane ing booties, nanging uga ing boots sing luwih dhuwur, ana model kaya iki sing wis kasebut. Iki gaya kasual nanging menehi tampilan apik minangka asil pungkasan. Tlapak sikil sing kandel sing bisa ditemokake ing macem-macem pungkasan musim iki, lan bakal ditandhani kanthi bantal sing luwih apik.

Boots tungkak renda

Geser renda minangka rincian liyane sing makutha sepatu kaya iki. Iki bakal nggawe sentuhan militer uga ana, amarga suwe-suwe kita ora bisa ilang. Cara praktis kanggo miwiti musim anyar ing sikil tengen lan ora bakal dikandhani. Sampeyan uga wis ngerti manawa jinis alas kaki kasebut mesthi Sampeyan bisa gabungke nganggo klambi midi lan celana denim utawa kain, miturut pilihan sampeyan. Dheweke bakal ngidini sampeyan milih gaya lan kita seneng! Elinga yen kajaba warna dhasar, sampeyan uga duwe warna liyane sing bisa digabung.

Tren alas kaki: Sepatu Ankle Depan Zip

boots tungkak ritsleting

Sanajan gaya kasebut mirip banget karo apa sing wis kasebut, maneh kita duwe sol karet sing apik kanggo nglindhungi kita saka wayah udan. Nanging ing wektu sing padha, kita bakal ngrasakake ora mung perlindungan nalika musim gugur utawa mangsa, nanging uga orisinalitas. Antarane tren alas kaki, kita nemokake ide iki sing uga ora lara. Is babagan sawetara boots tungkak sing duwe zipper, nanging ing kasus iki, ana ngarep. Ya, bisa uga kita wis biasa nganggo sisih utawa malah ing sisih mburi. Apa sampeyan seneng gaya anyar?

Aja lali tumit sing amba ing boots sampeyan!

Boots tumit sing amba

ing sepatu bot tungkak kothaks minangka pilihan liyane sing kasedhiya ing tren alas kaki Stradivarius. Ing kasus iki, potongan persegi ana ing tumit lan ing area jempol. Gaya sing sampurna lan kepenak amarga sikil kita bakal luwih ngaso tinimbang sing kita pikirake. Kita uga bisa nggabungke kanthi tampilan awan lan wengi, dene kita ganti rong warna dhasar sing ora nate lara. Kanthi penutupan zip bali, sampeyan bakal menehi kabeh gaya lan kenyamanan kanggo wektu kerja utawa santai sing bakal ditindakake.

Gaya koboi nggawe tren liyane kanggo tren alas kaki

Sepatu bot koboi

Kanggo wong-wong mau, kanggo dheweke lan kanggo kabeh wong, iki gaya sing sampeyan ora pengin ilang musim iki. Ana prekara sing ora ngagetne kita amarga kaya sing kita deleng, mula pancen wis trep banget. Boot gaya koboi utawa boots tungkak minangka conto orisinalitas lan rasa sing apik. Iki menehi sentuhan santai, nanging uga asli. Mula, dadi ide sing apik yen nganggo klambi dicithak lan kain cairan.Uga kanggo jins utawa bisa uga kanggo rok potongan lurus. Kita mesthi milih sampeyan, nanging eling yen sepatu bot saka gaya iki bakal kasedhiya ing macem-macem kain lan kanthi rincian sing apik. Gagasan penting kanggo musim iki!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.