Kantong Möhel kanthi diskon nganti 70%

Möhel tas

Nalika ngenteni diluncurake koleksi SS21 anyar, kita bisa ngrasakake diskon nganti 70% ing Koleksi tas möhel. Koleksi sing kebak potongan-potongan tanpa wates, unik lan eksklusif sing dirancang lan digawe ing Spanyol babagan tradhisi lan pengalaman para pengrajin.

Digawe ing 2016 ing Madrid, Mohël minangka proyek kulawarga sing digawe dening rong sadulur kanggo nanggepi rasa tresna marang fashion lan desain. Tandatangan karo kriteria keberlanjutan  koleksi sing ngrampungake lambang serbaguna lan tambahan anyar.

Didol Bowling AW21

Salah sawijining tambahan anyar sing lagi dibahas yaiku Nelia, sing asli lan elegan tas ransel nganggo garis sing mulus sing ora bakal bisa dijupuk. Pelengkap sing cocog kanggo sampeyan sing ora pengin nyerah aksesoris sing elegan lan canggih tanpa bakal kelangan iota kenyamanan.

Möhel tas

Bebarengan karo Nelia, kita temokake tas kulit ukir kaya Amelia, Monique lan Mimi. Amelia minangka bagean saka jalur Möhel sing paling praktis lan serbaguna. Praktis lan canggih kanthi padha, tas pundhak iki ukurane sampurna saben dina. Monique minangka tas ember sing apik banget sing dilapisi suede lan Mimi kaget kanthi bentuk bunder lan rincian sing dilebokake ing desaine, kayata pompom sing dijahit tangan ing loro-lorone tali. Sing endi sing paling disenengi?

Möhel tas

Apa sampeyan seneng tas sing digawe saka kulit suede? Sampeyan bakal nemokake ing rong tas diskon loro proposal sing sampurna saben dina. Salah sijine yaiku Monique, a tas ember kanthi tali pundhak sing luwes. Model ikonik sing wis ngancani perusahaan kasebut sajrone pirang-pirang musim.

Proposal nomer loro ing suede yaiku Olivia, model sing luwih khusus lan beda lan sing bakal dipilih yen sampeyan pengin mbedakake dhewe. Iki amarga bentuk bunder lan tangan Cut pinggiran sing dekorasi sisih tengah. Kantong sing kaya tas sadurunge, wis digawe tangan ing Ubrique.

Apa sampeyan ngerti desain perusahaan Spanyol iki? Apa sampeyan seneng tas Möhel?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.