Kari tahu lan kembang kol karo sega

Kari tahu lan kembang kol karo sega

Ing Bezzia saben dina liwat, kita luwih seneng kari, apa kedadeyan sampeyan padha? Kari pitik lan kari ubi jalar sing wis dituduhake karo sampeyan nganti telung taun kepungkur minangka salah sawijining favorit lan kita kudu nggawe dhasar iki versi vegan: tahu lan kari kembang kol.

Ayam wis diganti ing versi iki kanthi tahu lan sayuran liyane saliyane kentang legi wis dilebokake ing resep. Ing resep iki kari ora ana sing ngungkuli. Kali iki kita durung nambah tomat utawa bahan liyane sing bisa ngowahi warna utawa rasane.

Dina iki minangka panganan sing kuat lan lengkap, sampurna kanggo dadi sajian siji. Persiyapane gampang lan ora butuh luwih saka 40 menit. Saran kula supaya sampeyan njupuk kauntungan lan entuk cukup rong dina. Dadi, sampeyan bisa mangan sedina nganggo nasi lan nedha bengi mengko banjur regane padha. Apa sampeyan wani nyoba?

Bahan kanggo 3

  • 2 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 400 g. tahu, dicincang
  • 1 trikatuka disigar
  • 1/4 lonceng abang, disigar
  • 1/2 kembang kol, ing florets
  • 1 ubi jalar, diced
  • 350 ml santen
  • 2 sendhok bubuk kari
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • 1/3 sendhok teh cumin
  • 1 sendhok teh tepung jagung dibubarake ing banyu 1/2 gelas
  • Uyah lan lada
  • 1 gelas nasi mateng

Langkah demi langkah

  1. Siapke kabeh bahan.
  2. Panasi minyak sendok loro ing panci lan tumoto tahu bumbu 8 menit utawa nganti kecoklatan. Sawise rampung, copot saka wajan lan cadangan.

Bahan kanggo kari

  1. Ing lenga padha Saiki goreng bawang lan mrico sajrone 5 menit.
  2. Sawise Aduk kembang kol lan ubi jalar, tutup casserole lan jupuk masak ing geni panas 8-10 menit.

Tahu kari lan kembang kol

  1. Sawise 10 menit nambah santen, rempah-rempah, tepung jagung lan campuran. Masak kabeh 5 nganti 10 menit utawa nganti ubi wis empuk.
  2. Sajeni kari tahu lan kembang kol karo sega mateng.

Tahu kari lan kembang kol


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.